Treeniä Muoniossa

Leirikouluviikko Muoniossa on menossa. Kaikenlaista on touhuttu mutta oman mielenterveyden takia oli pakko mahduttaa johonkin väliin myös salitreeni. Olin selvittänyt jo etukäteen treenimahdollisuudet ja löytyihän Muoniosta ihan kuntosali, nimittäin Tunturi-Lapin Kuntoutus. Tarjolla olisi ollut myös monenlaista hierontaa sun muuta mutta tyydyin ihan vain salin käyttöön. Kävinkin alkuviikosta ostamassa kausikortin kyseiselle salille. Siis ihan oikeasti, kausikortin 🙂

Yhtenä iltana huitaistiin sitten porukalla salille. Eihän tuo itse sali mitenkään kummoinen ollut, hyvin rajallinen laitevalikoima, aivan olematon määrä käsipainoja ja tiloiltaan melko pieni ja ahdas, varsinkin kun on tottunut hieman erilaisiin saleihin.

Pääasia oli kuitenkin päästä vetämään kunnon korkeasykkeinen treeni ja siihen tarkoitukseen tuo sali soveltui ihan hyvin.

Tarkoitus oli ehtiä treenata koko yläkeho läpi (jalkoja piti säästellä viikon muihin aktiviteetteihin), mutta jotenkin se aika vaan loppui kesken ja selkä jäi treenaamatta. Ensikerralla sitten…

Loppuun oli kuitenkin pakko treenata haasteessa häviämääni vatsalihasliikettä, vielä mä sen sata toistoa joku päivä teen!

Tarkempaa juttua leirikouluviikon muista touhuiluista joskus ensiviikolla…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *