Treeni kulkee ja maailma hymyilee

Kirjoittelin tuossa viikko sitten että dieettihomma ei oikein kulkenut ja kiinnostus koko hommaan oli sen verran hakusessa, että laitoin sen suosiolla toistaiseksi tauolle. Jotkut lukijoista luulivat minun koskeneen myös treenaamista, nyt korjataan tuo harhaluulo. Ei sinne päinkään, treeni kulkee ja tuntuu hyvältä.

treeni
Pikkuhiljaa taas hilataan tuloksia ylemmäs… Syksymmällä sitten lähdetään rikkomaan vanhoja ennätyksiä 🙂

Treeni kulkee ja tuntuu hyvältä

Treeni on koko dieetin ajan kulkenut hienosti ja tuntunut hiton hyvältä. Tottakai kun kalorit ovat matalalla ja hiilareita normaalia vähemmän ruokavaliossa, ei mitään ennätyspainoja ole liikuteltu ja pumppi on välillä ollut hakusessa. Silti olen nauttinut deetilläkin treenaamisesta ihan joka kerta ja lähtenyt aina salille intoa puhkuen. Ai miksi? Siksi että nautin siitä.
Olen aina nauttinut treenaamisesta. Ei kai tätä hommaa olisi hullukaan muuten jaksanut näin pitkään. Treenivuosia minulla on takana jo lähemmäs kaksikymmentä ja näkeehän sen sokeakin ettei minua ole siunattu millään erityisen hyvillä geeneillä tai lahjakkuudella tähän lajiin. Vielä kun se tarvittava into kilpailemiseenkin puuttuu, jää jäljelle se treenistä nauttiminen. Treenaan koska tykkään siitä.

Toki nyt taas kun syön ns. normaaliin tapaan, kulkee treeni hiukan paremmin kuin dieetillä ja luonnollisesti se tuo taas entistä enemmän intoa myös treenaamiseen. Nyt painetaankin täysillä, kutitellaan hiukan omia ennätyspainoja ja otetaan vaikka vähän ajan päästä taas pätkä dieettiä ennen kuin syksyllä lähdetään ihan vakavissaan rikkomaan niitä ennätyksiä. Tai sitten jotain ihan muuta, tärkeintä on se että nautin siitä mitä teen.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *