Metallisydän
Metallisydän

Totuus munuaisista

Hehee, menittepä halpaan 😀

Edellisessä kirjoituksessa kerroin miten keitin itselleni munuaisia ja sydäntä jotta normiruuat maistuisivat taas paremmin. Tsekkaa kirjoitus TÄÄLTÄ.

sydan

Taisi tuo kirjoitukseni mennä useimpiin täydestä… Kyllä te pidätte mua aika sekopäänä 🙂 Enhän mä nyt niin hullu sentään ole, että menisin jotain tollasia syömään, ainakaan ilmaiseksi! Pelkkä hajukin oli niitä keittäessä kuvottava, hyi saatana! Jos en olisi niin kova jätkä kuin olen, olisi saattanut laatta lentää jo pelkästä hajusta…

Syy, miksi sydäntä ja munuaisia keitin, oli töissä pidetty Halloween-juhla ja siihen liittynyt perinteinen pelkokerroin-pöytä. Pöytään oli kerätty erinäisiä enemmän tai vähemmän kuvottavia syötäviä systeemejä ja nopeimmin pöydästä oksentamatta selvinnyt palkittiin. Sydän ja munuaiset olivat siis osa tuon pöydän antimia.

Että ei muuta kuin Happy Halloween!

Kommentit (14)

 1. Janne

  Pitää käydä hakees munuaisia. En tiennyt että on noin halpaa. Viipaloi ja paistaa pannulla. En tiedä lentääkö laatta mutta kokeillaan 😀

  • Metallisydän

   Tsemppiä vaan kokeiluun!

 2. Anonymous

  Löysin tän blogin vasta nyt ja tämähän on aivan ihana! <3 Saa kunnolla vinkkelä dietin jälkeiseen elämäänkin, jos sitä uskaltais joskus reenailla ilman koutsiaki :D, Ellu

  • Metallisydän

   Kiva että tykkäät 🙂 Pysyhän mukana, kaikkea kivaa tiedossa…

 3. Anonymous

  Mitäs muuta teidän pelkokertoimen álacarte-listassa oli?

  • Metallisydän

   Olihan siellä vaikka mitä turskanmaksasta piimään… Nuo munuaiset ja sydän oli ehkä mun mielestä pahimmat. Tosin omenaviinietikka osoittautui suurimmalle osalle osallistujista ylivoimaiseksi.

 4. Anonymous

  Munuaisissa ei ole mitään ällöttävää. Suomalaiset ovat vaan vieraantuneet niin kauas ns. oikeasta ruoasta, että ainoastaan paistijauheliha tai kanan rintafile kelpaavat.Samalla menee kokonainen makunautintojen maailma täysin sivusuun.

  • Metallisydän

   Vai ei ole ällöttävää? Tuosta olen eri mieltä.Ja kelpaa mulle joskus lihapullatkin 😉

 5. Anonymous

  Paljoko otat kerrallaan ao2:sta?

  • Metallisydän

   n. 80 grammaa.

 6. Anonymous

  Aika moni ruoka on ällöttävää jos sitä ei osaa valmistaa oikein – mietipä esim. kalaa syötynä suomuineen päivineen tai keittämätöntä perunaa. Sisäelinruoista saa todella hyviä jos tietää mitä tekee.

  • Metallisydän

   Joo kyllähän niistä varmaan ihan hyvää saa. Ihan kuin tossa alkuperäsessä jutussa kirjotin: Tosikokki loihtisi noista varmaan jotakin erinomaista herkkua tyyliin ”sydämmellinen kermapossupata” tai ”voissa paistetut munuaiskääryleet”

 7. Anonymous

  Tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta, aiemmin olen seurannut vain Mika Nyyssölän blogia. Sinulla on yhtä rento asenne, siispä nyt on 2 blogia mitä seurata.

  • Metallisydän

   Kiitos kiitos! Melkoinen kunnia tulla verratuksi bodybloggaajien kuninkaaseen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.