Tiukkaa tekee

No nyt on viikonlopun juhlat juhlittu ja palattu arkeen. Häät menivät hienosti vaikka puku hiukan tiukka olikin 🙂

Kyllä se vaan niin on, että viihdyn paremmin farkuissa ja Gasp:n vaatteissa. Tunnen oloni niin tukalaksi puvussa (sopivan kokoisessakin) ja ihan jo kauluspaidassa. Onneksi ei työssä tarvitse pukeutua muodollisesti, vaan saan pukeutua ihan rennosti.

Viikonloppu siis meni töiden merkeissä, molemmat päivät 11-21 toissä, lauantai venähti häiden vuoksi hieman pidemmäksikin. Treenaamaan ei siis viikonloppuna ehtinyt. Tänään kävin kiskomassa kovan selkätreenin. Tein pelkkiä supersarjoja, siis kaksi selkäliikettä peräkkäin ilman taukoa välissä. Neljä erilaista liikeparia ja neljä sarjaa kutakin. Lisäksi pukeiltaveto selkätreenin loppuun. Lopuksi vatsatreeni samalla tavalla. Hyvin tuntui perille menevän. Saisikohan sitä ihan sikspäkin kesäksi?

Ostin pari viikkoa sitten uuden Gasp:n hupparin. Muutaman kerran sitä käytettyäni havaitsin hihansuiden olevan aivan erikokoiset, toinen oli selvästi toista löysempi/venyneempi. Itse en sitä ollut venyttänyt. Myös vetoketjussa oli jonkinlaista häikkää. Alkoi ärsyttää kun kyse on kuitenkin satasen hupparista, pitää sillä hinnalla nyt kunnon laatua saada. Laitoin siis sähköpostia Gasp:lle. Katotaan mitä seuraa vai seuraako mitään… Raportointia luvassa tänne blogiin 🙂

Kommentit (7)
  1. Oikea kätisen takki ihan selkeesti 😀

  2. Metallisydän
    30.11.2009, 23:36

    Juu, oikeekätisen. Ihmettelen vaan ettei oo tosta hauisten kohdalta venyny… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *