Timberlandeja alle satasella ja lahjakortteja arvottavana!

Black Friday on vasta ensi perjantaina ja House of Brandon lyö nyt jo pöytään ihan käsittämättömän tarjouksen laskien KAIKKIEN Timberland-kenkien hinnat alle sataan euroon!

timberland

Nyt jos koska kannattaa olla nopea, sillä nämä ei tällä hinnalla kauaa hyllyssä pölyä kerää! Malleja on useampia ja värejä vielä enemmän, mutta suosituimmat koot loppuu takuuvarmasti nopeasti…

Jos joku ei tiedä mitä nämä Timberlandit on tai miten ne eroaa markettien halpakopioista, niin laitetaan tähän alle pieni tietoisku asiasta:

Menestystarina alkoi vuonna 1973, kun amerikkalaisten työmiesten huomattiin kaipaavan kunnollisia nahkakenkiä, jotka pitäisivät jalat kuivina ulkotöissä. Syntyi Timberland-kengät, joiden vedenpitävyyttä testattiin upottamalla ne vesiämpäriin useamman tunnin ajaksi. Kun ämpäristä nostettiin sisältä yhä kuivat kengät, oli selvää, että menestystuote oli syntynyt.

Vedenpitävyys, korkea laatu ja ajaton muotoilu ovat tehneet tästä vuonna 1973 syntyneestä kenkämallista koko brändin kulmakiven ja se on toiminut yleisenä suunnannäyttäjänä koko alalle. Kenkämalli tunnetaan nykyään maineikkaana Timberland Yellow Boot – 6” Premium Boot -kenkänä. 

Nykyään Timberlandin kengät testataan Uuden-Englannin maaston vaihtelevissa sääolosuhteissa, eikä laadusta edelleenkään tingitä.

Mulla on itsellä kahdet Timberlandit ja voin ihan omasta kokemuksesta täysin rehellisesti sanoa, että on parhaat kengät joihin oon törmännyt. Varsinkin näissä syksyn vesi- ja loskakeleissä ihan lyömättömät – ja niitähän meillä Suomessa riittää ihan koko talven ajan.

Siinä se mainospuhe ja TÄSSÄ linkki, mistä pääsee suoraan House of Brandonin Timberland -valikoimaan. Ei tosiaan kannata aikailla, suosituimmat koot revitään nyt käsistä!

Arvonta

Ja sitten se arvonta. Ei riitä, että House of Brandon jakaa Timberlandeja puoli-ilmaiseksi. Sen lisäksi House of Brandon halusi lahjoittaa minulle kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia arvottavaksi blogin lukijoiden kesken!
Päätin jakaa arvonnan kahteen osaan, toinen lahjakortti arvotaan täällä blogissa tähän postaukseen kommentoineiden kesken ja toinen Metallisydämen Facebookissa.
Täällä blogissa riittää, että kerrot kommentissa minkäväriset Timberlandit haluaisit, Facebook-arvonnan ohjeet löytyy Facebookista (TÄÄLTÄ). Kannattaa siis ehdottomasti tuplata voittomahdollisuudet ja osallistua molempiin!
Arvonta päättyy viikon kuluttua, eli 25.11.2017 klo 18:00 ja voittajat julkaisen siitä parin päivän sisällä.

HUOM!

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen arvonta päättyykin jo keskiviikkona 22.11.2017 klo 18:00 jotta voittajat pääsevät hyödyntämään lahjakorttinsa jo perjantain Black Friday -tarjouksiin!
Nyt Timberlandit tilaukseen TÄSTÄ ja onnea arvontaan!

Kommentit (236)
  1. haluaisin valkoiset timberlandit 🙂

  2. Haluaisin joko ne Black Suedet tai Light Pinkit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *