Throwback thursday – Pistetään pakettiin vuosi 2016

Tänään on vuoden 2016 viimeinen torstai. Sen ajattelin käyttää muistellen kaikkia mahtavia juttuja, joita kuluneen vuoden aikana on tapahtunut, ihmisiä joita on tavannut ja blogitekstejä joita on kirjoittanut. Ikään kuin lyödä nippuun kuluneen vuoden jutut.

throwback

Vuosi 2016 on painottunut kohdallani perhe-elämään. Emilian toinen ikävuosi on pitänyt sisällään paljon uuden oppimista, niin Emilialle kuin erityisesti isille. Vuosi on ollut ihan mielettömän mahtava, täynnä naurua, iloa, rakkautta ja onnea. En vaihtaisi pois päivääkään, paitsi ehkä ne influenssat ja noro-virukset…

throwback

throwback

Treenien osalta vuonna 2016 tapahtui askel uuteen, siirryin vanhalta tutulta ja turvalliselta salilta uudelle ja upealle salille, WellGo Training Centerille. Vaihto osoittautui loistavaksi ratkaisuksi, WellGolla on loistavat puitteet treenaamiseen Porin parhaiden laitteiden myötä, sekä mahtavaa jengiä niitä käyttämässä. Treenit onkin kulkeneet mukavasti ja loppuvuoden maastaveto-projektiinkin saa olla ihan ylpeä, vaikka se 250 kiloa jäikin nousematta ihan ylös asti.

wellgo

240

Oma kotisalini, Metallisydän Gym rakentui vuoden aikana alkeellisesta tanko ja häkki -yhdistelmästä upeaksi, viihtyisäksi ja monipuoliseksi kotisaliksi. Projektia siinä on riittänyt ihan koko vuoden ajaksi kun pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan olen hankkinut täydennystä välineisiin, rakentanut seinää, eristänyt kattoa ja vetänyt mattoa lattiaan. Nyt voin kuitenkin suoraan sanoa olevani todella ylpeä omasta Metallisydän Gymistäni.

Metallisydän Gym

Metallisydän Gym

Vuoden 2016 ikimuistettavin asia lienee kuitenkin meidän mahtava hääpäivä ja kaikki siihen liittyvä valmisteluineen, askarteluineen, koristeluineen, pukuineen, jännityksineen, häävalsseineen ja lopulta myös häämatkoineen. Ihan mieletön päivä, jonka tulen muistamaan aina.

14369870_10209536608404967_6656066057584588442_n

Toki vuoden varrelle on mahtunut paljon paljon muutakin, upeita keikkakokemuksia Karmarockin backstagelta ja festarisaunasta aina Mokoman akustiseen keikkaan, kesämökkeilyä ja vaikka mitä. Mahtava vuosi, ei voi muuta sanoa. Tästä onkin suhteellisen haastavaa lähteä tekemään vuodesta 2017 vielä mahtavampi…
 
Tätä postausta kirjoittaessani päädyin selailemaan blogin arkistoja myös aiempien vuosien ajalta. Monenlaisia juttuja on tullut kirjoitettua ja osaa en muistanut enää oikein itsekään. Mitä olisitte mieltä, jos vuoden vaihteesta aina silloin tällöin julkaisisin torstaina Throwback thursday -tyyppisesti uudelleen jonkin vanhan postauksen, joka mielestäni ansaitsisi uuden tulemisen? Olisiko tällaiselle kiinnostusta?

Kommentit (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *