Testissä pari hiukan erikoisempaa ProPud-proteiinivanukasta

Bodareiden ja fitness-mimmien välipalavalikoimat räjähtivät käsiin jokin aika sitten kun perinteisen rahkan, rahkan ja ananaksen, rahkan ja mehukeiton sekä rahkan ja funlightin rinnalle kauppjen hyllyille paukahti erilaisia proteiinivanukkaita, joiden ravintoarvot ovat enemmän kuin kohdallaan. Jo aiemmin tänä vuonna tuli testattua eri vanukkaiden suklaanmakuiset versiot (varsin hyvillä arvosanoilla) ja viikko sitten Ehrmannin tummasuklaa-minttu hiukan heikommalla arvosanalla. Nyt päätin antaa mahdollisuuden ProPudin hiukan eksoottisemmille makuvaihtoehdoille.

Testissä ProPud-proteiinivanukkaat Lemon cheesecake ja Blueberry muffin

propud

Ihan ensinnäkin sanottakoon, että olen suklaafani, joten en edes odottanut näiltä kummaltakaan lähellekään suklaavanukkaan veroista makukokemusta. Siitäkin huolimatta molempien kohdalla jouduin kyllä valitettavasti pettymään.

ProPud Blueberry muffin

Koostumus on tuttu jo aiemmasta tuttavuudesta ProPud suklaavanukkaasta, mukavan lohkeava mutta silti pehmeä. Suklaasta poiketen suklaamuffinssin väri vaikutti jotekin keinotekosielta, jota se hyvin varmasti onkin. Valitettavasti maku oli hyvin värin kaltainen, keinotekoinen ja laimea. Hyvällä tahdolla sen ehkä mustikkaan vivahtavaksi tunnisti, mutta muffinssi jäi kyllä vain tekstiksi purkin kylkeen. Olematonta, ei jatkoon.

ProPud Lemon cheesecake

Sitruunajuustokakulla oli vielä mahdollisuus paikata tilanne. Jännitysellä raapaisin purkin kannen auki, kellertävää kuten odotinkin. Ei siinä mitään, väri sopii ajatukseen sitruunaisesta juustokakusta. Lusikka kouraan ja maistamaan. Koostumus ihan sama kuin edeltävässä mustikkamuffinssissa – ja ikävä kyllä maku myös ihan yhtä mitäänsanomaton ja teollinen. Ei piiruakaan luonnollisen oloinen.

Kunnon pettymykset molemmat. Voin kyllä vakuuttaa että jää ainakin nämä vanukkaat minulta kaupan hyllyyn jatkossa, niiden sijaan lusikoin edelleen mieluummin suuhuni ihan sitä perinteistä rahkaa, mausteilla tai ilman.

Kommentit (1)
  1. mä maistoin kans kerran nälissäni tota mustikkamuffinssia ja hyi hitto, jos ei olis ollu nälkäkiukku metrin päässä ni ois jääny syömättä. kamala se värikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *