Metallisydän
Metallisydän

Terminator Genisys – Huh miten hyvä!

Huh huh. Tätä päivää en enää uskonut tulevan ja nyt se on täällä. Uusi Terminator -elokuva joka on oikeasti ihan helvetin hyvä!

arnoldschwarteneggerterminatorgenesys

Ensimmäiset kaksi Terminatoria ovat huikeita elokuvia molemmat, kolmas ja neljäs olisivat saaneet minun puolestani jäädä kokonaan tekemättä, enkä niiden jälkeen enää uskonut hyvää Terminator-elokuvaa nähtävän. Kun vielä luin Arnoldin itsensä lähteneen eläkepäiviltä mukaan uuteen Terminatoriin, ajattelin farssin olevan valmis. Toisin kävi. Terminator Genisys on huikea elokuva.

terminator-genisys-trailer-2

Jos ohitetaan se sivuseikka, että elokuva on todella viihdyttävä ja actionin täyteinen toimintaelokuva hyvällä juonella, nautin suunnattoman paljon kaikista suorista ja epäsuorista viittauksista ensimmäisiin kahteen elokuvaan. Juonikin oli sidottu mahtavasti kahden ensimmäisen Terminatorin tapahtumiin, joiden pohjalta oli kuitenkin muodostettu aivan oma tarinansa, jota olisi voinut katsella hienosti aiemmista elokuvista tietämättömänä.

new-terminator-5-genisys-spoilers-from-arnold-himself-scene-that-gets-replayed-in-terminator-genisys-308953

Parasta oli kuitenkin elokuvan tunnelta, sen tyyli. Terminator Genisys vei minut suoraan takaisin omaan nuoruuteen ja Terminator 2 elokuvan fiiliksiin. Elokuvan tunnelma oli saatu hyvin samanlaiseksi ja elinkin uudelleen niitä mahtavia fiiliksiä joita Terminator 2 aikoinaan nuoressa Metallisydämessä herätti. Ei Genisys tietenkään T2:n tasolle yllä, mutta niin lähelle, etten olisi sen ikinä olevan mahdollista.

Terminator-Genisys-2015-HD-Wallpapers-Free-Download-2

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.