Metallisydän
Metallisydän

TBT: Salietiketti romukoppaan!

Te ootte varmaan kaikki huomanneet, että kuntosaleilla on monenlaisia, mitä ihmeellisempiä sääntöjä. Tällä kertaa palataan parin vuoden taakse muistelemaan mitä kaikkia turhia sääntöjä ja muka kohteliaita käytöstapoja salilla pitäs joidenkin mielestä noudattaa. Siis ihan oikeesti, ketä tällanen salietiketti edes kiinnostaa?

salietiketti

Ai että millasia sääntöjä? No ihan ensiksi, minkä ihmeen takia painot pitäs muka aina purkaa pois tangoista ja laitteista? Joku siihen kuitenkin menee taas kohta treenaamaan ja latoo ne painot takaisin, ihan turhaa edestakasin nostelua. Ja jos on niin heikko ettei saa otettua niitä painoja pois, kannattaa painua takasin sinne podipumppiin!

salietiketti

Ja entäs sitten se ettei salilla sais pitää ääntä? No jumalauta jos maasta nostetaan se 120 kiloa tai tehdään penkkienkka 80 kilolla niin kyllä siinä tekee mieli huutaa ja pitää saadakin huutaa, ei sitä joka jätkä melkein satasta penkistä nosta!

salietiketti

Sitten joillakin saleilla on niitä törppöjä jotka treenaa kuulokkeet päässä. Se nyt vasta onkin typerää, oon useamman kerran joutunu kiskasemaan joltain ne luurit päästä kun mulla on ollu niille jotain asiaa. Sitten katotaan vihasena vaikka ite on oltu niin itsekkäitä ja epäsosiaalisia että kuunnellaan jotain hiton Antti Tuiskua vaikka toinen haluais jutella.

salietiketti

Ja hei kuvitelkaa, joillakin saleilla ei saa käyttää mankkua! Siis aivan käsittämätöntä! Ei kukaan OIKEA bodari tai salitreenaaja voi treenata pöllyttämättä sitä mankkua käsiinsä, naamaansa ja nivusiinsa! Menköön kaikki neidit ja muut hinurit treenaamaan niille naistensaleille jos mankut häiritsee!

salietiketti

Ja sitten välillä tapaa salilla niitä pönttöjä, jotka varaa saman laitteen monen sarjan ajaksi. Siis jos treenataan tehokkaasti, se on kaks kovaa sarjaa täysillä ja seuraavaan, ei siihen asumaan jäädä. Joskus joutuu niitä pitkätukkia komentamaan pois niistä laitteista että itse pääsee treenaamaan. Pari kertaa oon joutunu potkimaan niiden hippien vesipullot toiseen päähän salia ja kertomaan että kukkakepit lentää kohta perässä jos ei tajua väistyä.

salietiketti

Niin sitten on tietysti niitä nössyköitä jotka tulee multa kyselemään että voiko tehdä välissä kun mulla on giantsetit menossa. No ei voi, mähän treenaan siinä. Eikä mee kauaa kun kysellään uudelleen jo parin sarjan jälkeen, on se kumma kun ei tajuta! Painukoon muualle siitä kyselemästä!

salietiketti

Mulla ei onneks oo nykyisin salilla näitä ongelmia, mä kun saan treenata useimmiten ihan rauhassa…
 
P.S. Jos jollekin ei auennut, niin tekstiin saattoi päästä livahtamaan hiukan piilotettua huumoria ja ironiaa…

Kommentit (1)

  1. Tanja

    Tuo ”saanko tehdä välissä” on oikeasti todella ärsyttävää 😬 Odottakoon omaa vuoroaan. Yleensä nämä on niitä salin ”pissaliisoja”, kuljetaan nokka pystyssä ja ollaan niin olevinaan 😂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.