Metallisydän
Metallisydän

TBT: Raaka suklaamousse

Torstai on vanhojenmuistelupäivä, Metallisydämen blogissakin otetaan käyttöön throwback thursday ja palataan aina silloin tällöin torstaisin menneeseen ja nostetaan uudelleen esiin jokin uuden tulemisen ansaitseva blogipostaus menneiltä vuosilta. Koska Metallisydän on muiden ansioidensa ohella tunnettu myös lahjakkaana ja innovatiivisena kokkina, homman saa kunnian aloittaa omalaatuinen jälkiruoka, raaka suklaamousse vuodelta 2015.

Raaka suklaamousse

Superfuudit ja monenlaiset raaka-ruuat ovat in ja monenlaista superfood-reseptiä on viimeaikoina näkynyt myös Metallisydämen blogissa. Tällä kertaa heitetään kaikenmaailman raakakaakaonibsit ja nabsit hevon kuuseen ja valmistetaan Metallisydämen raaka suklaamousse.

suklaamousse

Ainesosat on hyvin selkeät, levyllinen perinteistä Fazerin sinistä suklaata (ei maksettu mainos) ja muutama kananmuna, ihan sen mukaan kuinka proteiinipitoista moussesta halutaan. Varustukseksi riittää kirves ja blenderi.

suklaamousse

Ensin hienonnetaan raa’asti mutta hellävaroen pääraaka-aine, eli suklaa.

suklaamousse

Kun suklaa on nuijittu murskaksi, kipataan se blenderiin ja rikotaan raa’at kananmunat perään. Kuoret kannattaa jättää pois, ne raksuvat inhottavasti hampaissa.

suklaamousse

Kun molemmat raa’at raaka-aineet on belderissä, suristetaan mössö mukavan ilmavaksi ja kuohkeaksi.

suklaamousse

Sitten keräillään pöydältä sinne lennelleet suklaanmurut, heitetään ne taiteellisesti sotkun päälle ja tadaa! Meillä on valmis Metallisydämen raaka suklaamousse!

suklaamousse

suklaamousse

Kommentit (1)

  1. Eve

    :D:D:D:D:D Hajosin ääneen. Näyttääpä herkulliselta 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.