Täytin eilen vuosia – millaiselta elämä nyt näyttää?

Eilen oli mun syntymäpäivä, täytin taas 25-vuotta, kuten jo useana aikaisempanakin vuonna. On se kumma, miten mies vaan komistuu vuosien varrella, mutta pysyy silti yhtä älykkäänä ja vaatimattomana.

12512636_10204417602798907_88338594970154401_n

Syntymäpäivän myötä pohdiskelin elämääni. Oikeasti täytin 36 vuotta, olenko saavuttanut elämässäni mitään?
Olen treenannut yli puolet elämästäni, mutta minulla ei ole yhtään pokaalia kaapissa. En ole edes kilpaillut kertaakaan. En ole rikas, enkä edes kuuluisa elokuvatähti vaikka teini-iässä näyttelemistä kokeilinkin. Suomen rokkilavatkin jäi valloittamatta, mihin ehkä osasyynä on etten osaa laulaa tai soittaa mitään.

Himmeli2-624x405

En ole kirjoittanut kirjaa, säveltänyt sinfoniaa tai edes esiintynyt tositv-ohjelmassa. Minua ei ole kutsuttu Linnan juhliin, enkä ole päässyt kättelemään Suomen presidenttiä. Alexander Stubbin olen nähnyt kerran, onneksi vain kauempaa.

Olen tavallinen tallurainen, joka asuu omakotitalossa perheensä kanssa. Rakensin juuri viime viikonloppuna autotalliin elämäni ensimmäisen väliseinän ja olen siitä äärettömän ylpeä. Vielä ylpeämpi olen kohta puolitoistavuotiaasta tyttärestäni ja siitä, että osaan sekä vaihtaa vaipan, että tehdä peruna-porkkana-bataattisosetta. Lähden töihin mielelläni joka päivä, sillä nautin työstäni, joka on vastuullista ja haastavaa. Minulla on mahtava perhe, ihania ystäviä ja hulluja työkavereita, joiden kanssa jakaa ilot ja surut. Nukahdan illalla kuunnellen rakkaiden unituhinaa ja herään joka aamu hymy huulilla.
Olen ehkä sittenkin saavuttanut jotain.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *