Täydennystä vitamiineihin, uusia tuotteita testiin ja alekoodia!

Olen vuosien varrella testaillut eri lisäravinteita aika laajasti ja sitä kautta löytänyt erittäin hyvät ja huippulaatuiset lisäravinteet joita käytän päivittäin. Niistä löytyy enemmän juttua tuolta yläpalkin jauhot suuhun -vaikosta.

Pitkiin aikoihin ei ole tullut testattua uusia lisäravinteita, mutta nyt päätin ottaa testiin joitakin uusia tuotteita kun siihen tarjoutui mahdollisuus samalla kun tilasin täydennystä vitamiinivarastoihin EBN:ltä.

20140531_140630

Tilasin siis täydennystä tuttuihin vitamiineihin, jotka on olleet käytössä jo pitkään ja todettu korkealaatuisiksi ja edullisiksi. Tilasin sinkkiä, omega3:a, magnesiumsitraattia, C-vitamiinia ja D-vitamiinia. (Nuo Musta aurinko D-vitamiinit on hiton hyvän makuisia ja kiva rouskutella muiden vitskujen jälkeen, ihan vaan sen takia niitäkin : ) )

20140531_140730

Noita vitamiineja tilatessani minulle tarjottiin mahdollisuutta testata joitakin EBN:lle myyntiin tulleen Activlabin tuotteita. Mietinkin jonkin aikaa mitä tuotteita haluaisin testata… Jotain uutta, jotain sellaista jota ei päivittäisessä käytössä ole…

Taroitus on ollut poltella tässä kevään aikana hiukan ylimääräisiä rasvoja pois, mutta jotenkin on ollut motivaatio diettaamiseen hieman hakusessa ja tulos on sen mukainen, ei niin kovin kireä kunto. Niinpä päätinkin ottaa testiin hiukan rasvanpolttoa kiihdyttäviä tuotteita… Eli Activlabin kaksi erilaista kehon lämmöntuottoa kiihdyttävää tuotetta. Kokeillaan saako noilla hien pintaan ja rasvan palamaan : )

20140531_140801

Lisäksi tilasin testiin myös paria erilaista ennen treeniä otettavaa valmistetta. Firestarter on näistä tuotteista se kiinnostavin, se toimii osaltaan myös rasvanpolttajana, mutta myös treenilaturina. Creashot taas on ihan perinteinen kreatiinivalmiste ennen treeniä otettavaksi.

20140531_140844

Mukaan sain vielä hiukan herkkuja, valmista aminohappojuomaa ja protskupatukkaa : )

20140531_140919

Raporttia seuraa miten alkaa rasva tiristä ja toimiiko Firestarter vaativaan treenilaturimakuuni…

Nyt teilläkin on mahdollisuus kokeilla Activlabin tuotteita alehintaan, Metallisydämen blogin lukijat saavat EBN-verkkokaupasta 15% alennuksen kaikista Activlabin tuotteista koodilla ACTIVLAB15

Koodi on voimassa heinäkuun loppuun asti!

Kommentit (6)
 1. Sanna Latvala
  3.6.2014, 09:31

  Moikka! Aattelin kysyä asiantuntijan mielipidettä, eli onko tuo EBN edullinen verkkokauppa noille vitamiineille? Aikaisemmin olen tilannut omegat ja magnesiumit Fitnesstukusta, mutta nyt kun ruokavalioon on tullut myös C- ja D vitamiinit niin etsiskelin halpaa paikkaa mistä niitä voisi tilata. Onko muuten tuo Omega-3 kapselina vai kenties jonakin jauheena kun on noin saakelin iso purkki? 😀 Hirveästi noihin vitamiineihin yms saa kyllä uppoamaan rahaa ja siksi mietin jo, että pitäisikö tilata vitskut jostain ulkomailta..?
  http://pudotus.blogspot.fi/?m=1

  1. Metallisydän
   3.6.2014, 10:17

   Kyllä EBN on edullinen. Siellä on myös usein hyviä 2+1 tarjouksia vitamiineista. Postikuluja ei tule yli 40 € tilauksille mikä on mun mielestä kanssa aika hyvä plussa 🙂
   Omegat on kapseleina ja purkki kestää kohtalaisen pitkään 😀
   Ulkomailta tilaaminen on toki yksi vaihtoehto, mutta ite tykkään tilata kotimaasta, jotenkin paljon helpompaa kaikkine tullirajoineen ja toimitusaikoineen yms.

 2. Täältä yksi keskivartalon ylimääräisen uimarenkaan kanssa taisteleva lukija ilmottautuu joukkoon! Hetken aikaa selaillut blogia ja hyväksi todennut 😉 oikeastaan ihan mahtavaksi!
  Ihanaa kesää ja treeni-intoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *