Metallisydän
Metallisydän

Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi… – Metallisydämen meikkitutoriaali!

(sisältää mainoslinkin) Tässä ollaan kirjoitettu fitnessistä, treenaamisesta, muodista ja jopa politiikasta, mutta yksi perustavaa laatua oleva blogijuttu on kirjoittamatta… Nyt siihen tehdään muutos! Tässä on Metallisydämen meikkitutoriaali, olkaa hyvät!

meikkitutoriaali

No sinänsä meikkitutoriaali on ehkä hiukan harhaan johtava nimitys, että yhtään ainoaa meikkiä ei tällä kertaa käytetä (ehkä myöhemmin?)… House Of Brandoniin tulee tänään myyntiin kosmetiikkaa ja sain sieltä ylläripaketin miesten tuotteita L’Orealilta. Mitään ennakkoaavistusta ei ollut, mitä paketti sisältäisi, mutta päätin jo ennen paketin saapumista että tässähän tehdään meikkitutoriaali. Jos paketissa olisi ollut huulipunaa tai kynsilakkaa, niin niitähän olisi sitten laitettu. Onneksi paketissa oli ihan järkeviä perustuotteita, dödöä, aftershavea ja kosteusvoidetta ja sen sellaista jokamiehen kosmetiikkaa…

Ehkä jotain meikkivoidetta, puuteria ja mitäniitänyton, olisi paketista saanutkin löytyä, sillä otsikon mukaisesti yritin kohentaa jo valmiiksi komeaa ulkonäköäni vetämällä kunnon vekin otsaani (ja nenän ja huulen turvoksiin). Sitä en paljasta mitä oikeasti tapahtui, mutta virallinen selitys on se, että kymmenen kiukkuista crossfittaajaa hyökkäsi kimppuun ja löi bumber-painolla päähän.

meikkitutoriaali

No mutta koska meikkitutoriaali on luvattu niin täältä pesee! (kirjaimellisesti)
Miesten kauneudenhoito lähtee luonnollisesti parrasta, se trimmataan oikean muotoiseksi ja pituiseksi… ja meikäläisen tapauksessa samalla höylätään pääkoppa kiiltäväksi, mihin hieman haastetta loi tuo otsalla kiinni liimattu vekki…

meikkitutoriaali

Kun pääkoppa (ja mahdollisesti jotain muitakin vartalon osa-alueita) on trimmattu haluttuun muotoon, on luonnollisesti after shaven vuoro. Hyvä after shave ehkäisee ihon ärsyyntymistä ja kosteuttaa ihoa mukavasti jopa pidemmän aikaa.

After shave pursotetaan kädelle, levitetään molempiin käsiin ja hierotaan hellin pyörivin liikkein kasvoille.

meikkitutoriaali

meikkitutoriaali

Nyt ollaan valmiita rankkaan työpäivään… ja hypätään saman tien feikatusti iltaan työpäivän jälkeen… Raskas päivä on raskas myös kasvoille. Kun on koko päivän pitänyt kasvoilla pakotettua tekohymyä, on kasvojen iho joutunut koville ja sitä on hemmoteltava. Aloitetaan kasvojen pesemisestä. Jokainen pahvikin tajuaa, että pelkkä vesi ei riitä puhdistamaan kasvoja, vaan siihen tarvitaan tehokas mutta ihoystävällinen kasvojenpesuaine. Minun magig boxistani löytyi kolme eri vaihtoehtoa, joista raikas Hydra Power nousi omaksi suosikikseni.

meikkitutoriaali

Kasvopesu tapahtuu samalla periaatteella kuin after shaven levitys, eli pursotetaan ensin kädelle, hierotaan molempiin käsiin ja lopuksi hellin pyörivn liikkein kasvojen iholle.

meikkitutoriaali

Kun kasvot on kauttaaltaan huolellisesti pesty, on kosteusvoiteen aika. Jälleen kerran se pursotetaan kädelle, hierotaan molempiin ja levitetään tasaisesti kasvoille. Hyvä kosteusvoide hoitaa ja hyväilee kasvojen ihoa kosteuttaen ja virkistäen.

meikkitutoriaali

Näillä vinkeillä saa mies kuin mies kasvonsa kuntoon, oli niitä arpia tai ei.

meikkitutoriaali

Ja nuo L’Orealin miestentuotteet löytyvät siis tästä päivästä eteenpäin House Of Brandonin verkkokaupasta (ja saattaa siellä naisillekin jotain kosmetiikkaa olla…) Kaikista kosmetiikkatuotteista irtoaa avajaistarjouksena 20% alennus koodilla COSMETICS aina 12.2. asti.

(Tuotteet saatu Blogin kautta)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.