Metallisydän
Metallisydän

Miten se talvilomaviikko meni noin niinkuin omasta mielestä?

Nyt alkaa talvilomaviikko olla aikalailla loppusuoralla, nopeasti se hurahti, vaikkakin monenlaista saatiin aikaankin ja levättyäkin jonkin verran. Sari palaa jo huomenna töihin, mutta mulla itsellä on vielä yksi lomapäivä jäljellä. Sen aion käyttää parhaalla mahdollisella tavalla, eli leikkimällä Emilian kanssa koko päivän.

talvilomaviikko

Viikko sitten manasin blogissa sitä, kun talvi ei ole ollut talvi, vaan yhtä helvetin pitkää lokakuuta, loskaa kuraa ja jäätikköä, lunta ei ole ollut eikä tullut. Ja niinpä sitä lunta sitten pamahti yhden yön ja päivän aikana sellainen ihan miehekäs määrä. Ihan mukava juttu, pääsi sentään kerran talvessa tekemään hiukan lumitöitäkin ja peuhaamaan hangessa.

talvilomaviikko

Juuri tällaista touhua olin talvilomalta toivonut, yhdessä olemista ja ulkoilua. Tottakai käynti Muumimaailmassa oli upea kokemus, mutta kyllä tämä loppuviikon luminen keli kruunasi onnistuneen talviloman.

talvilomaviikko

Lomaviikkoa hiukan sävytti myös meidän yhteinen dieetti. Olisihan sitä ”normaalitilanteessa” varmasti herkuteltu enemmän, nyt tyydyttiin yhden päivän herkutteluihin ja silloinkin se koostui vain hamppariateriasta ja pussillisesta karkkia. Sinänsä tuokaan ei huono veto ollut, sillä herkuttelua seuraavana päivänä treeni kulki ja Sari totesikin, että tuntuu kuin voimaa olisi pienen kylän verran.

talvilomaviikko

Nyt ollaan taas palattu tiukasti dieetille ja valmiina palaamaan arkeen. Onhan se arkikin ihan mukavaa, mutta kyllä sitä voisi vaikka voittaa pienen lottovoiton niin olisi mahdollista viettää useammin tällaisia yhteisiä lomaviikkoja.

talvilomaviikko

Lottovoitto kun valitettavasti jää vain haaveen tasolle, on hyvä hyödyntää House Of Brandonin ystävämyynnit, joissa aleprosentit nousevat jopa 80% asti. Me tehtiin tilaus jo alkuviikosta, mutta vielä ehtii huipentaa talvilomaviikko aleshoppailuun, ale on voimassa vielä tämän päivän ajan!

talvilomaviikko

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.