Tahdon!!

Elämä on yleisesti ottaen melko tasaista, arkea joka koostuu pienistä asioista. Jokaisen ihmisen elämässä on kuitenkin muutamia sellaisia päiviä, jotka sisältävät aika paljon isompia asioita, asioita jotka tulee muistamaan ikuisesti ja joilla on valtava merkitys. Viime lauantai oli minulle sellainen päivä, lauantaina menin naimisiin elämäni rakkauden, Sarin kanssa.

tahdon

Tuota päivää valmisteltiin pitkään ja hartaasti, suunniteltiin, askarreltiin, tutkittiin, mietittiin ja toteutettiin, kaikki somepimennossa. Minulle, joka yleensä jaan kaikki asiani blogissa ja sosiaalisessa mediassa, on ollut uskomattoman vaikeaa olla kirjoittamatta blogiin häihin liittyvistä asioista, jakamatta Instagramissa kuvia polttareista tai kirjoittamatta Facebookiin mitään häävalmisteluista. Teimme kuitenkin jo hyvissä ajoin yhdessä selkeän linjauksen, halusimme pitää kaikki häihin liittyvät asiat vain lähimpien ihmisten tiedossa aina juhlapäivään asti. Hankalaa se oli, myös läheisille, joilla sormet syhysivät somejakojen suhteen ihan yhtä paljon kuin minullakin, mutta niin se vain onnistui. Ensimmäinen julkinen häihin liittyvä julkaisu sosiaalisessa mediassa oli mikäpä muukaan kuin hääselfie kirkon portailta, vain minuutteja sen jälkeen kun olimme sanoneet Tahdon.

tahdon

Hääpäivä oli aivan mahtava ja ikimuistoinen, häävalmistelut stressaamisineen, viimehetken paniikkeineen ja äkillisine muutoksineen olivat myös mieletön kokemus puhumattakaan polttareista joissa ukkoa vietiin… Kaikki nämä asiat tulen jakamaan kanssanne näin jälkikäteen, aihealue kerrallaan, tervetuloa siis mukaan matkalle Metallihäihin!

tahdon

Avaa arkku, murra saranat
Päästä valloille oikeat sanat
Älä liian pitkään odota
Tai menetät sopivan ajan

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Mikä sisintäsi ravistaa
Vain kaksi sanaa vailla kolmatta

Pidä kiinni mitä sovittiin
Päästä ilmoille syömmesi salat
Jos et onneasi huutaa saa
Tulet katumaan iät ja ajat

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Mikä sisintäsi ravistaa
Nuo kaksi sanaa vailla kohdetta

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Millä sisimpäsi ravitaan
Kolme sanaa: minä rakastan sinua

– Mokoma: Ei kahta sanaa (ilman kolmatta) –

tahdon

Kommentit (29)
 1. Oi, kuinka kaunis puku Sarilla <3 Onnea!

  1. Metallisydän
   27.7.2016, 00:55

   Kiitos 🙂

 2. Onnittelut ❤️

  1. Metallisydän
   27.7.2016, 00:56

   Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *