Metallisydän
Metallisydän

Taas vauhdissa

Oli tuossa pääsiäsiviikko totaalista treenitaukoa, yhteensä yhdeksän päivää yhteen menoon. Ennenkuulumatonta! Mutta niin se vaan oli ettei remontti- ja muuttohommien yhteydessä ehtinyt edes ajatella treenaamista. Nyt alkaa hiljalleen olla tavarat paikoillaan, vaikkakin paljon on vielä tavaroita laatikoissa ja purkamatta. Tärkeimmät on kuitenkin jo saatu purettua ja järjesteltyä paikoilleen…

Useamman päivän mittainen treenitauko saa minussa aina aikaan ”läskiolon”. Tällä kertaa sitä ei kuitenkaan oikeastaan ehtinyt edes huomaamaan, sen verran oli kiirettä koko ajan. Syömisetkin meni hiukan miten sattui ja välillä taisi stressitasot heilua pilvissä. Kaikesta huolimatta olen sitä mieltä että tauko saattoi tehdä jopa hyvää (pakko uskotella itselleni niin), sen verran mukavalta tuntui taas treenata.

taa

Eiköhän tästä taas vauhtiin päästä!

Kommentit (7)

 1. Kerttu

  No niin Jari, nyt sitte into piukeana! ;D Tsempistä, kyllä lähtee!! 😀 Ja onnea uteen kotiin myös Teille. <3

  • Metallisydän

   Kiitos Kerttu!Kyllä tässä intoa riittää 🙂

 2. Kerttu

  Ihan varmasti, en eppäile! 🙂

 3. Annie

  Tauot on perseestä, mut sullahan ei koskaan mitään virallisia kunnon täyslepoviikkoja juuri ole? Am I right? Siksi jaksan uskoa, että tosta on vain hyötyä tulevia treenejä silmälläpitäen. Näin asiantuntijan pätevällä äänensävyllä totean tämän faktaksi 😉 Lihakset saa ainakin pirun kipeeksi tauon jälkeisellä viikolla!

  • Metallisydän

   Oikeessa olet, en juuri koskaan pidä paria päivää pidempiä treenitaukoja. Nytkin vain pakon edessä 🙂

 4. MissEvilEve

  Tosta jättimäisestä lisäravinnekaapista kyllä erityispropsit! ;D

  • Metallisydän

   Eikä siinä vielä kaikki… sanois TV-shopin setä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.