Taas kakkua

On ollut hiukkasen kiirettä. Muutettiin Paulan kanssa samaan osoitteeseen ja nyt on laitettu tavaroita järjestykseen töissäkäymisen ja treenaamisen sivussa, eli liikaa ylimääräistä aikaa ei ole ollut. Pikkuhiljaa alkaa olla valmista. Lauantaina olisi tuparit, mitäköhän siitäkin tulee… no tietenkin sivistynyttä keskustelua viinilasin äärellä. (Ja minähän en viiniin koske! Enkä keskustele, ainakaan sivistyneesti!)

Eilen tulin illalla väsyneensä töistä ja kotona odotti ihana yllätys, kotona odotti ruoka valmiina. Mukava oli syöpötellä katsoen Täydellisiä naisia. (nyt meni viimeisetkin miehisyyden rippeet… oikeastihan avasin oluen ja rojahdin yksin sohvalle katsomaan jääkiekkoa) Ihan viihdyttävä sarja tuntui tuo Täydelliset naiset olevan. Täynnä kieroilua, juonittelua ja selkään puukottamista, ihan kuin oikeaa elämää!
 

Töissä oli tänään taas yhden pikkukultamussukan synttärit ja luonnollisesti taas kakkua tarjolla. Tällä kertaa vieraita oli sen verran enemmän, etten saanut kuin yhden palasen… ei tosin ollut ihan pieni pala 🙂

Sellasta tällä kertaa. Treenattuakin on taas tullut. Treeneistä kuitenkin lisää jollakin muulla kerralla!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *