Metallisydän
Metallisydän

Tuleeko tänä vuonna joulua ollenkaan?

Syksy tuntuu venyvän, on synkkää ja märkää. Mieli alkaa olla maassa kun aurinkoa ei näy ja maa on musta. Siellä täällä on mustuneita lehtiä liiskaantuneena asfalttiin, jossain hiekoitushiekkaa kuralammikoiden välissä. Lunta ei näy eikä kuulu. Tämä hetki syksystä on ehkä se kaikkein masentavin hetki vuodesta ja nyt pitäisi jaksaa kiertää kaupungilla joululahjaostoksilla…

20141129_131515
Pipo Makia, Takki Jack & Jones, kengät Converse, kaikki House of Brandon -verkkokaupasta.

Sateentihkuinen lauantaipäivä Porissa, jossa tuulee aina. Ei ehkä se paras päivä lähteä jouluostoksille. Mutta eipä tässä vaihtoehtoja ollut, joululahjat on ostettava ja kaupungille lähdettävä, halusi tai ei. Kylmyys ja kosteus karkoitti kyllä viimeisenkin joulumielen eikä pipo ollut ollenkaan turha kapistus tuulen ja kosteuden tunkiessa iholle.
Kaupungilla ennen niin vilkas ja jouluinen kävelykatu oli lähes autio. Vain muutamia eläkeläisiä meidän lisäksemme, ei joulupatoja tai hienoja koristeita, ei yhtä ainoaa joulupukkia karkkeja jakamassa. Ei siinä paljon petteripunakuonot tai tipetipetiptapit päässä soineet.
20141129_124031
Takki Jack & Jones, t-paita Only & Sons, kengät Converse, kaikki House of Brandon -verkkokaupasta.

Hieman alkoi kyllä ihmetyttää. Oli kuitenkin lauantai-aamupäivä eikä jouluunkaan kuin hetki aikaa ja silti sai ihan rauhassa työnnellä lastenvaunuja keskellä kaupunkia pelkäämättä tungosta ja ruuhkaisia katuja, stressaantuneita ihmisiä ja pitkiä kassajonoja.

20141129_124325
Sarin takki Vila, House of Brandon verkkokaupasta.

20141129_124315
Sarin takki Vila, House of Brandon verkkokaupasta.

Sama autio fiilis jatkui sisällä keskikaupungin suurimmassa, ennen niin vilkkaassa kauppakeskuksessa, Isokarhussa. Tyhjiä liiketiloja, autioita käytäviä, ei joululauluja, ei jouluruuhkaa. Ikään kuin kaikki muut ihmiset tietäisivät jotain mitä me emme…

20141129_131150
Takki Jack & Jones, t-paita Only & Sons, kengät Converse, kaikki House of Brandon -verkkokaupasta.

20141129_130910
Takki Jack & Jones, t-paita Only & Sons, molemmat House of Brandon -verkkokaupasta.

Vaikka en pidäkään jouluruuhkista ja jonottamisesta, ei tämäkään kivaa ollut. Jokin oli vialla, olinko erehtynyt kuukaudesta vai missä kaikki ihmiset olivat? Oliko joulu peruttu tältä vuodelta vai ostavatko ihmiset lahjansa tänä vuonna jostain muualta?

20141129_124208
Pipo Makia, Takki Jack & Jones, kengät Converse, kaikki House of Brandon -verkkokaupasta.

Kotiin palatessa ja tietokoneelle istahtaessani sen tajusin, mitä ilmeisimmin viimeisenä kaikista ihmisistä. Turha sinne kaupungille on lähteä stressaamaan ja pyörimään kun jouluostokset voi tehdä äärettömän helposti netissä. Sen kun laittaa joululaulut soimaan, glögiä mukiin ja pari piparkakkua kaveriksi, avaa tietokoneen ja etsii sopivat lahjat esimerkiksi House of Brandon -verkkokaupasta.

House of Brandonista löytyy laajat valikoimat miesten ja naisten vaatteita, asusteita ja kenkiä. KAttavista valikoimista teet mahtavia löytöjä niin itsellesi kuin joululahjoiksikin. Paketti on haettavissa postista jopa jo tilausta seuraavana päivänä ja kaiken lisäksi saat vielä 20 % alennusta kaikista tuotteista koodilla METALLISYDÄN (alekoodi on voimassa vuoden loppuun) Käy siis ihmeessä tsekkaamassa House of Brandon ja vältä stressaavat kaupungilla kiertelyt!

logo-hob

Kommentit (8)

 1. MariA

  Vai liekö kaikki siellä Puuvillassa? Itse ajattelin yhtenä lauantaina että kai se pahin uutuudenviehätys on jo ohi ja lähdin siinä puolen päivän kieppeillä matkaan miehen kanssa. Parkkihallissa tajuttiin että koko Porihan sinne kauppakeskukseen on tunkenut itsensä samaan aikaan. Taitaa mennä suosiolla ensi vuoteen mun kaupunkikierrokset 🙂

  • Metallisydän

   Joo saattaahan se olla että kaikki on eksyneet sinne nauttimaan jouluruuhkasta 😀

 2. A

  Treeniblogista, fitnessblogiksi. Fitnessblogista elämäntapablogiksi. Elämäntapablogista mainostusblogiksi ;D
  No einyt! 😀

  • Metallisydän

   Tai sitten kaikkia noita sopivana sekoituksena 🙂

 3. Nimetön

  On kyllä vähän tylsää kun mainostat jatkuvasti tuota samaa verkkokauppaa. Nii ja kuka nyt IK:ssa enää jaksaa käydä kun Puuvillakin on jo auki.

  • Metallisydän

   Nii… mä oon aatellut ton 20% alennuksen lukijoille etuna, samoin sen jokin aika sitten HoB:iin arvotun lahjakortin. Mä en ole saanut senttiäkään minkäänlaista komissiota, on joku sitten tilannu jotain tai ei…

 4. Riku

  Mitkä farkut on kuvissa? Olisi todella hyvännäköiset 🙂

  • Metallisydän

   Jack & Jonesit ne on, mallia en muista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.