Metallisydän
Metallisydän

Syksyn kisatavoitteet asetettu!

Meidän piti tämä vuosi ottaa ihan rennosti, vetää pientä kesädieettiä keväällä, treenailla kesä kevyesti fiiliksen mukaan ja lähteä syksyllä hiukan tavoitteellisemmin kohti isompia rautoja. No toisin kävi, nyt on sitten kisatavoitteet asetettu syksylle.

kisatavoitteet

Mistä on kyse?

No kukapa ei olisi telkkarista Amazing Racea katsellessaan haaveillut siihen osallistumisesta? Nyt se on mahdollista, sillä syksyllä Suomessa järjestetään kaksi City Survivors kaupunkiseikkailua, joissa kilpaillaan pareittain ja joissa vaaditaan paitsi kovaa kuntoa, myös tietoa ja päättelykykyä. Siis ihan niin kuin Amazing Race ja siihen me lähdetään mukaan!

Jari:

No hommahan on niin, että me ollaan molemmat aika seikkailunhaluisia ja kilpailuhenkisiä ja nyt kun tarjoutui mieletön mahdollisuus yhdistää mun uskomaton ongelmanratkaisutaito, Sarin pettämätön suuntavaisto ja molempien teräksinen kunto, niin pakkohan siihen oli tarttua. Me osallistutaan siis syksyllä City Survivors kisaan Turussa!

City Survivors on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu, jossa kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä kaupunkiviidakon sykkeeseen. Kilpailussa edetään parin kanssa juosten, kävellen tai julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen. Kilpailijat etsivät ympäri kaupunkia sijoitettuja rasteja vihjeiden ja arvoituksien avulla.

Miettikää, siellä me vedetään tiimipaidat päällä (pitää muuten tilata sellaset jostain) pitkin Turun kaupunkia erilaisia rasteja etsien ja niitä ratkaisten, seikkaillaan metroissa ja lentokentillä ja lopulta syöksytään ensimmäisinä maalilinjan yli, ihan kuin telkkarin Amazing Racessa! Vitsi tää on niin meidän juttu!

Sari:

Taisin tuossa noin vuosi sitten luvata jotain myötä ja vastamäistä… Nyt on sitten tullut aika lunastaa se lupaus sen vastamäen suhteen. Jari meni nimittäin ilmoittamaan meidät Turun City Survivorsiin. Mä näen jo sieluni silmin miten me kaksi itsepäistä ja aina oikeassa olevaa vedetään homma läpi ilman riitaa…

Rasteilla kilpailijoita odottaa joko päättelykykyä, tietoa tai fyysistä suorituskykyä vaativa tehtävä. Tämän suoritettuaan jatketaan matkaa kohti uusia arvoituksia ja rasteja!

Sinänsähän tää kisa on ihan kuin meille luotu, Jari osaa varmasti suunnistaa kun on kerran armeijankin käynyt ja mun ongelmanratkaisutaidolla hoituu rasti kuin rasti. Vielä kun saan Jarin tajuamaan ettei Turussa ole metroa niin kaikki menee varmasti putkeen…

Kilpasarja vai hupisarja?

City Survivorsissa on kaksi sarjaa, kilpasarja ja hupisarja.

Kilpasarjaan voi lähteä taistelemaan City Survivor – tittelistä tai ottaa kilpailun rennommin ja nauttia Hupisarjassa liikunnan riemusta, onnistumisen tunteista sekä mahtavasta fiiliksestä.

Sari:

Luojan kiitos mä sain ton Jarin suostuteltua hupisarjaan… Sillä kun on tapana ottaa kilpailutilanteet aika vakavissaan. Siinä olis kanssakilpailijat olleet ihmeissään kun tuo yksi vetäis hullun kiilto silmissään pitkin Turun katuja meikäläisen roikkuessa reppuselässä… Ja sitäpaitsi, mä olen ihan varma että jos me oltais osallistuttu kilpasarjaan, Jarin olisi halunnut ehdottomasti laittaa jalkaansa jotkut tiukat kompressiotrikoot, sitä en ehkä olis julkisella paikalla kestänyt…

Jari:

Yhdessä kun tätä hommaa pähkäiltiin ja pohdiskeltiin kumpaan sarjaa lopulta osallistuttaisiin, niin päädyttiin lopulta osallistumaan hupisarjaan. Ihan vaan sen takia, että halutaan antaa voiton mahdollisuus myös muille, mehän jyrättäis toi kilpasarja ihan mennen tullen. Ja toisaalta, onhan se ihan kiva lähteä koko hommaan hupimielellä, vetää niskaan jotain hauskaa tiimivaatetta… Mähän voisin vaikka laittaa taas ne mun hienot Six Deucen trikoot ja säärystimet jotka mulla oli työpaikan tyhy-päivässäkin…

Lähde säkin mukaan!

Sen verran hauskaa on tulossa, että tähän kannattaa lähteä muidenkin mukaan! Houkuttele siis kaveri, puoliso tai vaikka työkaveri mukaan ja lähtekää yhdessä pistämään luu kurkkuun Team Metallisydämelle!
Koodilla metallisydän saatte ilmoittautumismaksusta kivan alennuksen 14.6. asti niin Helsingin kuin Turunkin kisaan. Koodia käyttämällä joukkueen ilmoittautumismaksu on 70 € (normaalihinta 90 €)
Lue lisää ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.