Miksi supersankarivaatteita ei ole XXL-koossa?

Kuljetaan kaupungilla vaateostoksilla. Sari menee Emilian kanssa edeltä lastenvaateliikkeeseen, itse poikkean ensin katsomaan miesten vaatteita. Kiertelen liikkeessä ja katselen tyylikkäitä neuleita ja hillittyjä huppareita, jotakin uutta haluaisin, mutta mikään ei oikein sykähdytä. Päätän lähteä katsomaan onko Emilialle löytynyt jotain kivaa. Kävellessäni matkalla poikien vaateosaston läpi se iskee, mieletön kateus ja osittainen haikeus. Miksi supersankarivaatteita ei ole XXL-koossa?

supersankarivaatteita

Nyt tiedän mitä alitajuisesti miesten osastolta turhaan etsin, synkkää ja näyttävää Batman-paitaa tai värikästä ja räväkkää Hulk-hupparia. Kaikkein upein on huppari jonkä päälle pukemalla näyttää aivan Iron Manilta. Sisälläni asuva poika haluaa riistäytyä ulos hillityn aikuisen kuoren sisältä, miksi aikuisten pitää olla niin fiksuja ja hillittyjä? Miksi aikuinen ei voi vetää päälleen Teräsmies-paitaa?

Tässä ihan mieletön idea jollekin vaatevalmistajalle, tuokaa poikien sarjisvaatemallisto aikuisten kokoon. Väitän että meitä aikuisen miehen ruumiissa asustavia ikuisia sarjisfaneja on muitakin ja haluan uskoa että vielä löytyy myös rohkeutta vetää hillityn neuleen sijasta Spiderman-huppari päälle neuvottelupöytään.
Sitä odotellessa joudun tyytymään repäisemään tiukan neuvottelun lopuksi kauluspaidan auki ja paljastamaan sen alla olevan Teräsmies-puvun!

Kommentit (2)
  1. No mut onhan niitä! Emp.fi:ssä löytyy ainakin, miehille ja naisille 🙂 ei hätää!

    1. Kiitti vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *