SUPERMASS – Treenaa kuin legenda

Suomen kehonrakennuspiirien elävä legenda, oman huippulaadukkaan lisäravinnesarjansa jokin aika sitten markkinoille tuonut Marko SUPERMASS Savolainen on vihdoin toteuttanut fanien vuosikausia kestäneen toiveen ja julkaissut uuden kirjan, jossa jakaa paitsi treeni- ja ravitsemusvinkkejä, avaa myös suorin ja rehellisin sanoin omaa elämäänsä tinkimättömänä kilpakehonrakentajana.

Supermass

SUPERMASS – Treenaa kuin legenda -kirja sisältää nimensä mukaisesti todella kattavan liikepankin, kuvalliset ja kirjalliset ohjeet lukemattomiin treeniliikkeisiin sekä paljon tietoa Markon omasta treenifilosofiasta, periksiantamattomuudesta, kaiken likoon laittamisesta, tavasta jolla Marko treenasi itsensä ei vain Suomen, vaan koko kehonrakennusmaailman tietoisuuteen.

Supermass

Kirja sisältää myös Markon rehellistäkin rehellisemmän omaelämänkerrallisen osuuden, jossa Marko kertoo elämästään, mitään kaunistelematta. Tämä on varmasti useimmille Markon faneille, itseni mukaan lukien, se kirjan antoisin osa.
On kiistaton tosiasia, että Marko Savolainen on lahjakas kehonrakentaja, mutta suurin vaikutus Markon tiessä legendaksi on päättäväisyys, periksiantamattomuus, tapa panostaa kaikkensa saavuttaakseen tavoitteensa, unelmansa.

Supermass

Marko kertoo kaunistelematta paitsi omasta elämästään, valinnoistaan ja uhrauksistaan kehonrakennukselle, mutta myös kehonrakennusmaailman vaietuista totuuksista.

Supermass

Kirjasta löytyy myös tiivistetyt osionsa ravitsemuksesta ja sen merkityksestä niin kehonrakennuksessa kuin terveellisen elämänkin suhteen. Lisäksi oman osuutensa saavat luonnollisesti myös lisäravinteet, ovathan ne olleet merkittävässä osassa Markon uralla ja varsinkin nyt oman lisäravinnesarjan kehittämisen myötä.
Yhteenvetona SUPERMASS – Treenaa kuin legenda on kattava ja lukijaystävällinen teos opastamaan aloittelijan treenaamisen kiehtovaan maailmaan, mutta samalla mielenkiintoinen katsaus kehonrakentajalegendan omaan elämään ja kehonrakennuksen kulissien taakse. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja jos kuntosaliharjoittelu vähänkään kiinnostaa.

Kommentit (1)
  1. Kivan pintaraapaisun kirja antoi Supermassasta, mutta ravinto osio oli aika hutaistu pintaraapaisu. Treeni osio sitäkin suurempi pettymys, liikepankki kuvat olivat visuaalisesti ihan ok, mutta sisällöltään melko 0. Kirjan luvun jälkeen päällimäiseksi jäi miete, että maksoinko minä tästä kovakantisesta mainoslehtisestä todella. Jos tämä olisi tullut vaikka tuotteiden ostajille kaupan päällisenä asia olisi ollut eri. Vertaan tätä Viikingin voimaoppaaseen, joka oli samantapainen, mutta hurjan paljon parempi, niin kuviltaan, kuin teksti sisällöltään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *