SUPERMASS ja M-Nutrition (+ alekoodi!)

Aiemmin kirjoittelin arvosteluni SUPERMASS Nutritionin uudesta kohutusta treenibuusterista, INZANE:sta. Joka ei ole vielä sitä lukaissut, kannattaa vilkaista se TÄÄLTÄ.
Sen verran tehokas tuote on kyseessä, että jättää kevyesti varjoonsa muut markkinoilla olevat buusterit ja sehän näky myös siinä, että tuote revitään käsistä. M-Storessa hyllyt myydään tyhjiksi sitä mukaa kun tavaraa niihin saadaan. Taisi siinä kolme päivää mennä kun edellinen täydennys Mannisen verkkokauppaan saatiin ja taas oli toinen INZANE:n makuvaihtoehdoista loppu. Itse tilasinkin ”pari” purkkia varastoon, ettei ihan hetipääse loppumaan 😀

20151118_220121

M-Nutritionin uuden ilmeen myötä tuotevalikoima sai myös täydennystä. Itse tykkään erityisesti (luonnollisesti suuren suosikkini Anabolic Overdriven ohella) M-Nutritionin Pure-sarjasta, jonka tuotteet ovat nimensä mukaisesti 100% puhtaista tuotteista, joita voi oman mielen mukaan sekoitella mukaan omiin latureihin ja palkkareihin.

20151118_220240

Jos taas ei sekoittelu kiinnosta, varma valinta on SUPERMASS Nutritionin treenin ympärille suunniteltu ZONE-sarja jossa on varmasti tarpeeksi kaikkia raaka-aineita.

20151118_221136

Näistä kaikista ja muistakin SUPERMASS ja M-Nutrition lisäravinteista saat Mannisen omasta verkkokaupasta vuoden loppuun asti 10% alennuksen koodilla metalheart10

Alekoodi

Kommentit (1)
  1. Tilaan Supermassan tuotteita ihan Savolaisen Markon vuoksi. Hän on niin symppis! 😀
    Katsoin jonkun hänen haastatteluistaan, ja hänellä oli sen verta hieno ajatus tuotteiden takana, että pitäähän sitä Suomalaista osaamista tukea! Intra on mun lemppari! Sillä saa niin hyvin puhtia thainyrkkeily-treeneihin. Eron huomaa varsinkin silloin kun treenit ovat normaalia intensiivisemmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *