Suomalaisten suurimmat huolenaiheet juuri NYT

Maailmalla tapahtuu ja kuohuu, Venäjän ilmatilaloukkaukset ovat jo arkipäivää, New Yorkin pörssi on kiinni ja maailman talous on vaarassa. Microsoft irtisanoo Suomesta yli 2000 työntekijää ja Kreikka tekee konkurssin. Eipä nuo jutut silti suomalaisia juurikaan kiinnosta, käydäänpä hiukan läpi parin viimepäivän suurimpia ja eniten kohua aiheuttaneita uutisia…
Some-kansaa on kohahduttanut suuresti uusi sovellus ”who deleted me”, jonka avulla pystyy seuraamaan kuka Facebook-kavereista on milloinkin poistanut sinut kaverilistaltaan. Onhan se nyt hyvä tietää että ala-asteen luokkakaveri, jota et ole nähnyt vuosikausiin kyllästyy sinun päivittäisiin saliselfieihisi ja poistaa sinut kaverilistaltaan… Ehdottomasti etusivun uutinen!

Koko Suomen kansaa on suuresti kummastuttanut viime päivinä mystinen ”Karhunkäpäläkeissi”, eli Espoosta löytyneet irtileikatut karhunkäpälät. Lehtien sivuilla ja somessa pohditaan kuumeisesti, onko kyse karhujen alamaailman välienselvittelystä vai oravamafian vastaiskusta Espoon karhujengiä vastaan. Itseäni lähinnä mietityttää sen loppukarhun kohtalo, tai ehkä ennemminkin, miten kukaan ei ole kiinnittänyt huomiota karhuun rullatuolissa…

Valtava kohu on noussut myös TIS-Ritan ja Akin riettaasta rakastelusta musavideolla. Ei toisaalta ollenkaan huono tapa kerätä valtavia katsojamääriä youtubessa videolle jonka muuten katsoisi bändin jäsenten lisäksi ainoastaan heidän äitinsä…

Kaikkein suurimmat kohut liittyvät kuitenkin Blockfestiin ja sen esiintyjiin. Ensin uutisoitiin isosti että Eminem on mahdollisesti tulossa suomeen esiintymään. Suomen valtaisat teinityttöjen massat sekosivat ja some täyttyi ihquista ”pakko päästä kattomaan”-päivityksistä. Sen jälkeen muserrettiin julmasti näiden lukemattomien teinityttöjen unelmat ja uutisoitiin isosti että Eminem ei ole tulossa Suomeen esiintymään. Aivan sama vaikka Venäjä valloittaisi koko maailman, Eminem ei tulekaan Suomeen, tajuutteko!

Ja sitten räjähti, Cheek ilmoitti tekevänsä paluun polttamalla logonsa. Nyt repesivät kaikki muka katu-uskottavat rokkijätkät. Cheekistä ei voi tykätä ja Cheekin paluu on jopa pahempi juttu kuin tasa-arvoinen avioliittolaki. Samalla repesivät myös Cheekin teinityttöfanit, tämänkö nyt pitäisi korvata Eminem? Ja silti Ratinan stadion tulee olemaan täyteen ahdettu ja Cheekin keikka suuri menestys, levy tulee myymään triplaplatinaa ja wannabe-rokkijätkät repii hiuksiaan ja hyräilevät salaa Cheekin hittibiisin sanoja. Teinitytöt unohtaa Eminemin siinä missä Kreikan kriisit ja New Yorkin pörssit.

Onneksi meillä on näitä maata järisyttäviä uutisia, sitähän saattaisi oikeasti huolestua maailman tilanteesta ilman Cheekkejä, Eminemejä ja Facebook-sovelluksia.

Kommentit (8)
 1. fitnesmedia
  9.7.2015, 08:07

  Media tekee vain työtään ja hakee klikkauksia. Et tule saamaan maailmaa ikinä haluamasi kaltaiseen järjestykseen joten parempi olla sinunkin vain seuraamatta mediaa ja keskittyä omien ja läheisten asioiden hoitamiseen ja iltarukouksiin.

  1. Metallisydän
   9.7.2015, 22:39

   Eipä mulla sen kummempaa tarvetta oo maailmaa lähteä järjestelemäänkään, antaa viisaampien hoitaa se homma 🙂

 2. Cheekin paluu on pahempi kuin tasa-arvoinen avioliittolaki 😀 Toisessa kaikki saavat yhtäläiset oikeudet ja toisessa yksi raakkuva mulkvisti rahastaa hyväuskoisilta keski-ikäisiltä tädeiltä, haha.

  1. Metallisydän
   9.7.2015, 22:40

   Mun mielestä molemmat on ihan jees-juttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *