Metallisydän
Metallisydän

Sunnuntain selkäsauna

Viikonloppuna kävin treenaamassa Pulsilla.

Pulsilla on mahtava selkälaite, jollaista ei omalla salilla ole. Siksipä käytin tilaisuuden hyväkseni ja tein selkätreenin 🙂

Selkätreenin aloitin perinteisesti leuanvedolla. Kovin tuntuu lyhyiksi jäävän nuo leuanvetosarjat tässä läskipullakunnossa… Ehkä sitten dieetin jälkeen kulkee paremmin…

 

Muutaman leuanvetosarjan jälkeen lopputreenin tein supersarjoilla. Ensin tuo suosikkilaitteeni ja heti perään pienemmillä painoilla toisessa vipuvarsilaitteessa. Muutama tuollainen supersarja ja jo selkää puudutti… Mahtava laite ja mahtava liikerata!

Sitten vielä kulmasoutua tangolla ja heti perään T-kulmasoutua. Taisi olla voimat jo aika vähissä, sen verran pystyiltä näyttää kuvissa asennot molemmissa liikkeissä… (saattoi toki olla kyse myös liian isoista ego-painoista…)

 
 

Pari tuollaista supersarjaa tein kuitenkin noilla painoilla, mutta viimeiseen sarjapariin vähensin painoja ja yritin tehdä liikkeet mahdollisimman puhtaasti ja hitaasti. Joskus on hyvä repiä hiukan liian isoilla painoilla vaikka vähän epäpuhtaasti, mutta kyllä liikkeiden mielestäni pitää pääasiassa olla puhtaita, vaikka sitten hiukan pienemmillä painoilla.

Siinä se tällä kertaa. Seuraavassa kirjoituksessa alkaakin sitten uusi sarja, Metallisydän testaa. Kyseessä on suuren rahkatestin ensimmäinen osa. Ja taitaapa olla aika arpoa uusin Body-lehtikin, pysykää mukana!

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Koskas Metallisydämmen dietti alkaa? Ja kai siitä kerrotaan täälläkin tarkkoja yksityiskohtia 🙂

  1. Anonymous

   Millos Metallisydän ajattelee kisalavoja?

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *