Sunnuntai-illan treeni

Noniin nyt on rinta/ojentaja-treeni ohitse. Normaalisti noin 1h 20min treeni venyi tänään lähes kaksituntiseksi. Syynä tähän oli se, että treeni vedettiin läpi neljän hengen porukalla ja näinollen lepotauot sarjojen välillä väkisinkin venyivät pidemmiksi kuin normaalisti.

Yleensäkin tykkään treenata treenikaverin kanssa, joskus jopa useamman. Näin treenistä tulee myös sosiaalinen tapahtuma. Treenikaveri mahdollistaa myös treenaamisen kovempaa, kun aina on joku varmistamassa ja kannustamassa (siis vittuilemassa, mikäli aikoo tehdä normaalia löysemmin).

Kuten jo aavistelin, kulki treeni tänään ihan mukavasti, eilisen lepäily, syöminen ja venyttely ei siis mennyt hukkaan. (olen toosi laiska venyttelemään…)

Huomenna olisi selkä/vatsatreeni edessä ja maastavedossa olisi tarkoitus päästä uusille lukemille treenin lopuksi. Saa nähdä monenko treenikaverin kanssa huomenna tulee treenattua… No kun vapaat on lusittu, pääsee taas normaaliin iltavuororutiiniin, eli vetämään treenit itsekseen aamupäivällä. Nyt laittamaan todellista body-ruokaa, ranskalaisia ja broilerin rintafileetä ja katsomaan Big brotheria!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *