Sikainfluenssa

Vai pitää sitä varautua sairastamaan sikainfluenssa. Rokotusta kun ei tällainen (fyysisesti)terve perusheppu niin vaan saakkaan. Sinänsä hassua, että jos tekisin samaa työtä kunnallisessa lastensuojelulaitoksessa, kuuluisin riskiryhmään ja saisin rokotuksen, mutta kun kerran työskentelen yksityisessä lastensuojelulaitoksesa, en kuulu riskiryhmään ja saan rokotuksen vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.

Vihaan sairastamista (kuka siitä nyt tykkäisi?). Muistan, että joskus lapsena oli ihan kivaa olla kipeä kun sai vaan maata kotona eikä tarvinnut mennä kouluun. Nytkin toki on ihan kiva välillä vaan maata kotona, mutta kun hermo palaa siihen makaamiseen jo yhden päivän jälkeen. En vaan osaa olla paikallani. Ja päänuppi alkaa hajoilla jos joutuu olemaan treenaamatta enemmän kuin kaksi päivä yhteen menoon. Ja tuo sikainfluenssa kun taitaa olla sen verran raju juttu, että siinä tuota treenitaukoa olisi parempi pitää jopa reilu viikko… apua!

No, vielä ei possuflunssaa ole ja nyt treenataankin vielä kovaa. Tällä viikolla treenejä kertyi se normaali viisi. Lisäksi käytiin tänään uimassa. Tai tarkennetaan nyt hiukan, käytiin uimahallissa. Minähän en oikeastaan osaa uida, siis pysyn kyllä pinnalla enkä huku, mutta melkoista räpistelemistä se ”uiminen” minulla on. Parisataa metriä saatan jaksaa uida, mutta enpä juuri sen enempää. Kai se ihan kivaa olisi, jos tekniikka olisi edes jonkinlainen… Harva uskoisi että minulta löytyy pari kultaista ja yksi hopeinen uintimitali…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *