Metallisydän
Metallisydän

Niin siinä kävi, että herkut houkutteli liikaa…

Näin pitkään siinä meni ennen kuin repsahdus tapahtui. Olihan se odotettavissa että jossain dieetin vaiheessa herkut houkuttelee liikaa ja jompi kumpi meistä sortuu herkkuihin. Nyt oli sitten tuo vaihe…
Meillä oli jo hyvissä ajoin tiedossa pari reissupäivää tälle talvilomaviikolle. Ensin Muumimaailmapäivä alkuviikosta ja sitten reissu Tampereelle eilen. Muumimaailmasta selvittiin puhtain housuin, eväitä oli mukana ja Muumimaailman buffetista löydettiin ihan dieettiin sopivaa sapuskaa, jopa parsakaalia oli tarjolla…

herkut

Myös Tampereen reissuun varustauduttiin asianmukaisesti, mukana oli niin välipalabanaania, proteiinivanukasta kuin prostkujauhoja sheikkerissäkin. Eikä Tampereelta nyt kovin vaikeaa olisi ollut löytää dieettiin sopivaa ruokaa tarjoavaa ruokapaikkaakaan, tai niin sitä ainakin luulisi… No mistä me sitten itsemme lopulta löydettiin? American Dinerista, just joo.

herkut

Oikeastaan syy sortumiseen ei ole kummankaan meistä, vaan treenikaverini Mikon, joka kehui kyseistä paikkaa meille muutama päivä aikaisemmin. Siitä se siemen sitten lähti itämään. En muista kumpi se meistä lopulta oli, joka ajatuksen ensin ääneen sanoi, mutta minähän se kuskina toimin ja auton tuon ravintolan pihaan pysäköin. Kannan siis vastuuni kuin mies ja syytän asiasta Mikkoa.

herkut

herkut

Itse ravintola oli ihan mieletön. Ensin ovella tervetulleeksi toivotti itse Freddie Gruger ja sen jälkeen oli melkein kuin olisi sukeltanut sisään Pulp Fiction -elokuvaan ja Jack Rabbit Slimsiin odottamaan Vincent Vegan ja Mia Wallacen twistaamista… Tykästyin siis ravintolaan heti.

herkut

herkut

herkut

Eikä ruoka todellakaan ollut sen huonompaa. Ruokalistaa silmäillessä tuli heti selväksi, että tältä reissulta ei selvittäisi housut puhtaana kuten Muumimaailmasta… Tilattiin siis kuolat valuen kohtalaisen kookkaat hampurilaisateriat, mutta sentään Pepsi Maxit eikä vaniljakokiksia… Törkeän hyvää – ja hyvä niin, sillä olisihan se nyt typerää sortua dieetin ensimmäisen kerran johonkin ihan turhanpäiväiseen.

herkut

Ja kun nyt oltiin kerran sorruttu herkuttelemaan hempurilaisilla, päätettiin vetää homma ihan överiksi ja kotiin palattuamme käytiin hakemassa Filmtownista ”hiukan” irtokarkkia illan elokuvaa varten. (Jollakin tavalla sekin on ihan varmasti Mikon syy…)

herkut

Ai että, olipa kiva herkutella. Ja arvatkaapa mitä, kummallakaan ei ole minkäänlaista morkkista. Ihan muuten vaan vedetään tänään ihan törkeän kovat jalkatreenit yhdessä!

Kommentit (2)

 1. Jansku

  Te ootte ihania 🙂

  1. Joku

   Ehdottomastihan nuo irtokarkit Mikon syytä olivat. Alunperin hänen ehdotuksesta sorruitte herkuttelemaan ja olitte jo päässeet herkkujen makuun niin tietenkin jouduitte jatkamaan sitä herkuttelua 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *