Metallisydän
Metallisydän

Jos sä saisit satasen, mitä sä ostaisit?

Ainakaan meidän perheessä ei kylvetä rahassa, päin vastoin, raha on usein tiukilla ja joutuu oikeasti miettimään mitä voi ostaa ja mitä ei. Olisi kiva shoppailla joskus ihan vaan shoppailun ilosta, mutta siihen nyt ei ole koskaan rahaa. Aina silloin tällöin haaveilen tilanteesta, jossa joku löisi tietyn summan rahaa käteen ja osoittaisi kaupan jossa se tulisi käyttää. Sitä ei saisi säästää tai ostaa ruokaa tai muuta taloushyödykettä, vaan jotain juuri itselle.

satasen

Minulla kävi tällainen uskomaton tuuri ja sain sadan euron lahjakortin käytettäväksi Stadiumissa ja nyt te pääsette näkemään mihin sen käytin. Jotta hommaan tulisi edes hiukan jännitystä, laadin itselleni kaksi sääntöä.

 1. Takaisin ei saisi palata. Jos jotain halauisin, se pitäisi päättää heti eikä jäädä jahkailemaan (sovittamisen jälkeen koon saisi vielä vaihtaa jos tarvetta olisi).
 2. Summa ei saisi ylittyä tai alittua 10% enempää.

Katsotaan miten kävi!

No, homma lähti liikkeelle heti keväisissä merkeissä kun ensimmäisenä vastaan tuli lippalakit. Uusi New Eran lippis oli saatava, valinta oli hankala valkoisen ja maastokuosisen kanssa, mutta lopulta päädyin maastokuosiin. Alessakin olisi pari ihan siistiä mallia ollut, mutta valinta oli jo tehty.
Seuraavaksi nappasin kainalooni koripallon, sen verran loistava tarjous osui kohdalle (alle vitosen!). Mikä parasta, me asutaan sen verran lähellä monitoimikenttää, että kentän kuivuttua on mahtavaa lähteä heittelemään koreja… Saa heittää veikkauksia moniko ensimmäisistä kymmenestä heitosta uppoaa!
Matkalla osui silmään esimerkiksi älyttömän upeat uudet nahkaiset Air Maxit, mutta ne meni sen verran budjetin yli että säännön numero kaksi nojalla ne jäivät hyllyyn…

Alastihan ei niitä koreja heitellä, joten seuraavaksi suuntasin housuja valitsemaan. Ihan en sitten kuitenkaan päättänyt lähteä koripallokentille ihonmyötäisissä Skinsin trikoissa vaikka ne huimassa alessa olikin, vaan parista vaihtoehdosta valitsin Adidaksen collarit ja paidaksi reilussa alessa olleen Adidaksen paidan, joka vielä selkäosaltaan mätsäsi hienosti aiemmin valitsemaani lippikseen.
Kokonaisuus oli siis tällainen ja summa hienosti rajoissa, vaikka omaa lompakkoa joutuikin kaivamaan vitosen verran. Täytyy sanoa, että olin ostoskierrokseen enemmän kuin tyytyväinen!

Noniin, mitäs TE ostaisitte satasella jos vastaavanlainen tilaisuus kohdalle osuisi?
 

Kommentit (27)

 1. Kalle(KhalucEc)

  Kyllä se olisi juoksukengät tai uusia huppareita hankittava, ja pumppu koripallolle!

  • Metallisydän

   Joo pumppu ei olis ollenkaan huono valinta koripallon kaveriksi, on meinaan aika tylsää pomputella kun pallo pääsee tyhjenemään… 😀

 2. Ulla

  Better Bodiesin treenitrikoot hankkisin satasella ja 10 senttiä jäis rahaa yli 🙂

  • Metallisydän

   Suhteellisen tarkasti käytetty satanen 😀

 3. Syksylintu

  Meillä on noin Emilian ikäinen pikkumies kotona ja tuntuu, että uusia vaatteita ja kenkiä pitäisi olla koko ajan ostamassa edellisten jäädessä pieneksi. Todennäköisesti siis käyttäisin rahat ostamalla pikkumiehelle muutamat lenkkarit/tennarit kesää varten ja jotain muuta ulkoiluvaatetta: lippistä, collegepukua jne.
  Jos nyt rahaa jäisi siitä vielä yli, niin jos jotain itselle, niin ehkä jotkut hyvin joustavat trikoot tai tennarit, mitkä jalassa olisi helppo YRITTÄÄ pysyä tuon pikkumiehen perässä, joka jo pinkoisi pakoon melkoisen kovaa niillä uusilla lenkkareillaan :D!

  • Metallisydän

   Toi on kyllä totta, tuolle pikkuiselle saa olla ihan taukoamatta hankkimassa vaatteita ja kenkiä ja taas vaatteita… Kasvaa kauheeta vauhtia!

 4. Venla

  Mulla se raha menisi ehdottomasti kenkiin. Ja nimenomaan kyykkykenkiin! Alkaa olla oman treenin suhteen se olo, että kunnolliset nostokengät olisi se seuraava sijoitus. Sitä rahaa odotellessa… 😀

  • Metallisydän

   Mulla on uudet nostokengät kaapissa, vielä en oo päässyt kokeilemaan kun jalat koko ajan hajalla… :/

 5. Jonna

  Mä ostaisin kyllä varmaan jonkun kivan treenivaatekokonaisuuden. Trikoot ja topin. Siitä varmaan jäisi sopivasti parikymppiä yli, jolla voisi ostaa, vaikka sen halvan (mutta kivan) t-paidan siitä kassan vierestä.

  • Metallisydän

   Siinä kyllä tosiaan tais olla kivoja paitoja kassan vieressä… 🙂

 6. Pii

  Kuten moni muukin niin kenkäosasto kutsuisi luokseen. Lenkkarit vaatii uusimista. Se että riittäisikö 100e niin jäisi nähtäväksi.

  • Metallisydän

   Hyvän tarjouksen kun löytää, niin satanen riittää mainiosti laadukkaisiin lenkkareihin 🙂

 7. Marjo

  Takin joka mahtuu päälle. Kaikki takit kinnaa hartioista ja selästä.

 8. Marjo

  Takin joka mahtuu päälle. Kaikki kinnaa hartioista ja selästä.

  • Metallisydän

   Oot bodannu liikaa 😉 😀

 9. Julle

  Juoksukenkiin. Punttaajan pitää ilmeisesti tehdä airoobista jotta pääsee kesäkuntoon. Nykyiset lenkkarit on KAHDEKSAN VUOTTA VANHAT SITTARISTA OSTETUT. Tuliterillä Nike-lenkkareilla juoksisin varmasti lujempaa – ja niihinpä olisin valmis kyllä sijoittamaan tuon satasen lisäksi ehkä pari kahdenkympin seteliäkin

  • Metallisydän

   Uudet lenkkarit juoksuttaa takuuvarmasti kovempaa ja samalla kunto kasvaa paremmin! 😀

 10. nemilian

  Juoksukengät, nykyisistä tulee varpaat läpi..

 11. nemilian

  Juoksukengät, nykyisistä tulee varpaat läpi..

  • Metallisydän

   Joo onhan se mukavampi juosta jos varpaatkin pysyy kengissä 😀

 12. Suvi

  Kunnon urheiluliivit! Siitä varmaan jäis muutama kymppi yli, niin ne menis trikoisiin, toppiin tai hyviin urheilusukkiin. Niitä(kään) ei voi olla koskaan liikaa 🙂

 13. Sanna

  Varmaan sellasen toimivan polvituen nii pääsis paremmin liikkumaan. Nivelet p*skana ja lumpio löysällä eikä leikata nii ois kiva taas kevään tullen pyöräillä/lenkkeillä…

 14. Mari

  Ainakin uudet salicolleget ja pitkähihaisen, jos jäisi rahaa nii lippis kruunaisi 🙂

 15. Mie

  Uudet salihousut. Nää on ollu jalassa 2,5 vuotta 3 krt/vko 🙂 ja repun salikamoille. Ja sitten urheilusukkia sekä pienet punnerrustuet. Sormet on niin jäykät että ei pysty punnertaa kuin sormet nyrkissä ja sekin sattuu…

 16. Nina

  Kunnon tuulitakin ja juoksuhousut! Alkaa olla aika kuuma juosta ohuessa toppatakissa mutta ei malta olla juoksemattakaan kun asfaltti vihdoin vilkkuu kaikkialla. 😀

 17. Aurinkoinen

  Treenitrikoot, minulla on vain yhdet hyvät, sekä paita ja sukat, jos raha riittäisi.

 18. Venla

  Kätevästi en näköjään saa vastattua suoraan tuohon oman kommenttini alle jättämääsi vastaukseen…
  Mutta siis piti kysyä, että jos ja kun saat jalat kuntoon ja pääset testailemaan niitä kyykkykenkiä, niin kai odotettavissa on joku rapsa niistä?!
  Ja mitkä kengät siellä kaapissa odottelee? Oon ite vähän tutkaillut niitä, mutta en vaan saa aikaiseksi ostaa, kun jotenkin ajattelen, että ei näillä meikäläisen painoilla vielä ehkä sit kuitenkaan tarttisi hifistellä millään erikoiskengillä 😀 eli raporttia odotellessa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.