Metallisydän
Metallisydän

Ruokaa…

Eilen oli dieetin jälkeen ensimmäinen päivä kun söin kiinteää ruokaa. Lähes neljän viikon pussikeittokuuri oli ohi. Ihan hyvä, sillä torstai-aamuna oli hyvin liki etten olisi saanut kanakeittoa alas. Reilulla määrällä Pepsi Maxia huuhdeltuna se kuitenkin laski.

Kaksi yötä olin nähnyt unta ruuista joita nyt pääsin syömään. Jotta muutos ei olisi liian kova, aloitin aamun totuttuun tapaan kalakeittopussilla, mutta tällä kertaa pilkoin keiton sekaan 100 grammaa savustettua merilohta.

Ja kyllä se olikin hyvää! Keitto muuttui täysin. Toki edelleen maistui sama perusmaku, mutta kun mukana oli oikeaa kalaa, voi sitä jo sanoa ruuaksi.

Aamupalan jälkeen suuntasin salille ja treenin jälkeen join dieetillä tutuksi tulleen heraisolaatti-palkkarin. Tästä päivästä eteenpäin siirrynkin Anabolic Overdrive 2:een.

Treenaamasta suuntasin suoraan töihin. Töissä odottelin vesi kielellä että tulisi aika syödä seuraavan kerran, olihan seuraavana vuorossa päivän eniten odottamani ateria, kanasalaatti.

Kyllä siinä edellisenä iltana kuola valui kun kanaa paistelin ja salaattia pilkoin. Salaatissa siis kurkkua, paprikaa, jääsalaattia, punasipulia, 200 g kanaa ja kananmuna sekä reilusti salaatinkastiketta.

Voi että kun parin ensimmäisen haarukallisen jälkeen melkein tippa tuli silmäkulmaan, niin hyvää se oli. En ole ennen arvostanut syömistä elämän nautinnoista kovin korkealle, mutta nyt kyllä ruuan arvostus nousi. Nautin tuosta salaatista aivan suunnattoman paljon.

Seuraavana oli vuorossa tuttu suklaa-vadelma smoothie. Illalla töiden jälkeen söin kotona toisen annoksen kalakeittoa ja kalaa.

Jäljellä oli vielä toinen pitkään odottamani herkku. Iltapalaksi nimittäin söin banaani-toffee Proteiini Puddingin.

 

Siinä oli päivän ruokailut, edessä oli enää seuraavan päivän ruokien valmistus, nyt ei syödä enää pussikeittoja…

Kommentit (8)

 1. Anonymous

  Hienoa metallisydän ja nyt se on ohi :)Voin vain kuvitella tunteen syödä ”oikeaa” ruokaa 4 viikon keittokuurin jälkeen.Odotan innolla sun InBodyn tuloksia

 2. Metallisydän

  Kyllähän tuo oikea ruoka ihan hyvälle maistuu :)InBody jännittää kovasti…

 3. Anonymous

  Onko toi Anabolic Overdrive hintansa arvoista, itselläkin dieetti ollut menossa joten kelasin että piäiskö vähän hifistellä ja tilata jotain vähän parempaa palkkaria.

 4. Metallisydän

  Tänään testasin ekan kerran mustaherukan makuista. Maku oli todella hyvä ja onhan tuo todella laadukasta kamaa, ei taida missään muussa palkkarissa olla raaka-aineet noin korkealaatuisia. Vaikea sanoa vielä mitään toimivuudesta yhden käyttökerran jälkeen. Tarkemman arvostelun kirjoittelen tänne kunhan olen tätä jonkin aikaa käyttänyt ja testannut molemmat maut.

 5. Anonymous

  Morjensta!Kuinka radikaalisti sulla aineenvaihdunta ja elimistön toiminta muuttui tuon dieetin aikana?Kiinnostais ku suunnitteilla olis itelläki aloittaa dieetti yhtä HC-tyyliin 😀 ps. hyvä blogi sulla. keep it up!

 6. Metallisydän

  Kyllähän se aineenvaihdunta hidastui, sitä nopeuttamaan otinkin loppupuolella käyttöön treeniboosterin/rasvanpolttajan. Se tuntui hiukan potkaisevan aineenvaihduntaa taas liikkeelle.Eipä tuossa muuten ihmeempiä ollut, vatsa toimi luonnollisesti harvemmin kuin normaalisti, ravintoa kun tuli reilusti vähemmän.

 7. Pete

  Moi! Minulla on 2,5 viikkoa ACKD-dieettiä takana ja tiistaina pitäisi alkaa siirtymä pois pussikuurista. Olen yrittänyt suunnitella siirtymävaihetta ja lueskellut eri pussikuurien ohjeita siitä, miten siirtymä pitäisi tehdä. Kaikissa tuntuu olevan sama periaate, eli viikon ajan pitää pikkuhiljaa lisätä kiinteän ruuan osuutta, kuitenkin samalla syöden pusseja. Miten sinä päädyit tuohon ”nopeutettuun malliin”, eli pari päivää sirtymävaihetta + heti perään pari tankkauspäivää?

 8. Metallisydän

  Itse lueskelin niitä myös ja mietiskelin asiaa. Lähinnä tuo pidempi ”siirtymävaihe” on sitä varten, että vatsa tottuu kiinteään ruokaan. Kyllähän tuossa kertarysäyksessä vatsa sekaisin meni, mutta ei noita pusseja olisi jaksanut pirukaan enempää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.