Ruoka miehen tiellä pitää…

TÄÄLLÄ kirjoittelin käyttämistäni lisäravinteista. Lisäravinteet ovat nimensä mukaisesti vain tasapainoisen ruokavalion lisä, eivätkä mikään itsetarkoitus. Tuosta lisäravinnekirjoituksesta heräsikin kysymys, mitä se Metallisydän sitten oikein noiden kaikkien jauhojen ja pillereiden lisäksi suuhunsa päivän mittaan laittaa. Valotetaanpa sitä puolta taas vaihteeksi hieman ja lähdetään liikkeelle jääkaapin sisällöstä.

Ylähyllyltä löytyy kananmunia, raejuustoa ja maitorahkaa.

Aamupalaksi syön tällä hetkellä kaurapuuroa, jonka sekaan laitan hiukan oliiviöljyä, raejuustoa ja mehukeittoa. Lisäksi syön pari keitettyä kananmunaa. Usein myös leipää jonka päälle laitan kalkkunaleikettä.

Seuraavalta hyllyltä löytyy broilerin fileetä ja tuota aamupalaleivän päälle laittamaani kalkkunaleikettä. Pakastimessa on aina naudan jauhelihaa. Lounas ja päivällinen koostuvat riisistä, jauhelihasta ja kanasta. Usein teen valmiita annoksia pakasterasioihin, joissa ne on helppo ottaa vaikka töihin mukaan. Pari sellaista näyttää nytkin jääkaappikuvassa olevan valmiina.

Seuraavalla hyllyllä onkin sitten Metallisydämen herkku, eli Pepsi Max. Vakavat vieroitusoireet iskevät, jos en saa vähintään litraa Pepsi Maxia päivässä…

Alalaatikossa on sitten rehut, eli salaattitarvikkeet ja omenia. Salaattia lisäilen vaihtelevasti lautasen reunalle kun siltä tuntuu. Pitää kyllä myöntää, että olen liian laiska salaatinsyöjä, liian usein ruoka tulee syötyä ilman salaattia…

Iltapalana on jo vuosia toiminut maitorahka, hyvää ja helppoa 🙂

Siinä pääpirteissään tuo Metallisydämen ruokavalio. Ei se ihan joka päivä pilkulleen noin mene, mutta enimmäkseen kyllä.

Kommentit (14)
 1. Jumalauta, kananmunia ei säilytetä jääkaapissa, ei ainakaan tuoreita.Viikatemies

  1. Metallisydän
   11.5.2012, 07:03

   Miksei?

 2. Mesikämmen
  11.5.2012, 04:30

  Tiedätkö että mehukeitot sisältävät aspartaamia eli kannattaa jättää ne kaupan hyllylle heti! Jos kaipaat makeutta puuroon niin laita noin ruokalusikallinen laatuhunajaa josta saa bonuksena kaikki terveysvaikutteet.Tarkoitan siis 100 % suomalaista hunajaa enkä mitään Euroshopper esansssihunajaa jossa on vain pari prosenttia oikeaa hunajaa mukana.

  1. Metallisydän
   11.5.2012, 07:05

   Joo tiedän. Mua ei aspartaamit pelota 🙂 Oon juonu kohta 20 vuotta Pepsi Maxia päivittäin, eiköhän siitäkin oo jonkinverran sitä aspartaamia kertynyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *