Metallisydän
Metallisydän

Retromatkailua uudenkarhealla asuntoautolla

Aika tarkkaan viikko sitten Sari tokaisi ohimennen, että olisi kiva mennä johonkin festareille… Siitä se ajatus sitten lähti.

asuntoautolla

Mille festareille suunnattaisiin?

Karmarock parin viikon päästä on jokavuotinen perinne ja sinne mennään tänäkin vuonna, mutta sitä ennen olisi mahtava käydä jossain muualla, lomalla kun kerran ollaan. Tulevana viikonloppuna oli Suomen festarikesässä tarjolla Ilosaarirockia Joensuussa ja Karjurockia Uudessakaupungissa. Valinta oli helppo, Karjurockista oli puhuttu jo aiempinakin vuosina, Sarin veli vaimoineen on Karjurockin vakiokävijöitä. Sinne siis.

Seuraavaksi oli majoituksen järjestelemisen vuoro

Vaikka Karjurock tietyllä mittakaavalla aika lähellä onkin, on sinne silti sen verran matkaa, ettei ihan päiväkäynnille kiinnostanut lähteä. Jonkinlainen majoitus oli siis järjestettävä. Pienten selvittelyjen jälkeen parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui vuokrata asuntoauto, eikä ihan minkälainen asuntoauto tahansa, vaan kunnon retrobiili. Itse olen lapsena reissannut paljonkin asuntovaunulla perheeni kanssa. Siksi olikin melkoinen nostalgiatrippi lähteä liikkeelle itsensä kanssa lähes samaa vuosikertaa olevalla asuntoautolla.

Karjurockissa ollaan!

Karjurockiin saavuttiin siis eilen illalla ja ehdittiin majoittua, tutustua festarialueeseen ja hieman fiilistellä Jari Sillanpään keikallakin. Karjurock mainostaa itseään Suomen suurimpana maalaisfestarina ja tätyy sanoa, että siihen teemaan osui täydellisesti Sillanpään rento esiintymisasu tuulitakkeineen kaikkineen.

Saa nähdä mihin seikkailumme meidät vielä johtaa… Jos kiinnostaa, seikkailua pääsee parhaiten seuraamaan Metallisydämen Instagramissa, johon päivittelen kuvia tasaisesti viikonlopun aikana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.