Proteiinivanukasta ja bodausta

TÄÄLLÄ kirjoittelin oman arvioni suklaanmakuisesta Protein puddingista. Jo jokin aika sitten markkinoille putkahti samaa kamaa myös vaniljan makuisena. Paula pistikin saman tien tilaukseen pari purnukkaa molempia.

 
Nyt Paula on testaillut molempia mitä erilaisemmilla tavoilla. Milloin ollaan maisteltu paljaaltaan, milloin seassa on ollut erityylisiä pähkinöitä murskattuna, milloin raakasuklaata. Paras yhdistelmä oli mielestäni noiden suklaan ja vaniljan sekoitus. Paula hyydytti ensin suklaan alle ja sitten kerroksen vaniljaa päälle.
 
treeneja_001

Lopputulos oli oikein onnistunut. Kyllä tällaista herkkua maistelee oikein mielellään, varsinkin kun ravintoarvotkin on kohdallaan 🙂

treeneja_002

Astmissa näyttäisi tällä hetkellä olevan Protein pudding tarjouksessa. Jos et ole vielä testannut, nyt siihen on oiva tilaisuus! TÄSTÄ suoraan vanukkaaseen!

Tuli tuossa proteiinivanukkaita maiskutellessa luettua uusin Bodaus-lehti. Se siis joutaa seuraavalle. Laitappa kommenttia tuonne kommenttiosioon jos haluat lehden itsellesi. Kommentointiaikaa on perjantaiaamuun asti. Arvon lehden kommentoineiden kesken perjantaina ja ilmoitan voittajan täällä. Voittajalla on sitten viikonloppu aikaa ilmoittaa osoitteensa minulle sähköpostilla tai arvon lehden seuraavalle.

Kommentit (15)
  1. Bodaus mulle.

  2. Kuulostaa hyvälle nuo vanukkaat:) Lehti kelpaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *