Metallisydän
Metallisydän

Helppo, nopea ja herkullinen proteiinivälipala dieetille!

Dieetillä kaipaa välillä herkkuvälipaloja. On paljon helpompi jaksaa kurinalaisella ruokavaliolla kun tietää, että silloin tällöin on jotain hyvää luvassa. Näitä dieetille sopivia herkkuja vaan on aika harvassa… Sari bongasi yhden uuden välipalan ohjeen netistä, kokeili ja tykästyi. Tässä ohje muillekin kokeiltavaksi!

Ice cold protein coffe

Dieetillä ei aina jaksa askarrella ruokien ja välipalojen kanssa kovin pitkään, siksi yksi tämän ohjeen ehdottomia plussia on sen yksinkertaisuus ja nopeus. Koko homma hoituu parissa minuutissa.
Raaka-aineet on yksinkertaiset, jääpaloja tai -murskaa, mantelimaitoa ja Coffee Break -proteiinijauhoa.

dieetille

Harvalla löytyy pakastimesta valmista jäämurskaa. Jos sitä kuitenkin sattuu löytymään, käytä ihmeessä, me tavikset tyydytään heittämään blenderiin kourallinen jääpaloja ja surauttamaan ne blenderillä murskaksi.


Seuraavaksi lisätään Coffee Break -jauho. Sitä voi heittää mukaan yhden tai kaksi mitallista, hiukan maun mukaan…

Seuraavaksi lisätään mantelimaito. Mitään tarkkaa määrää ei kannata pohtia, sen kun lorauttaa itsestä tuntuvan määrän ja seuraavalla kerralla sitten enemmän tai vähemmän sen mukaan mikä on lopputulos. Parista desilitrasta on kuitenkin hyvä aloittaa.

Sitten vaan surautellaan ainekset sekaisin ja jauhetaan jääpaloja vielä hiukan ”smuuthimmaksi”. Kovin kokkareiseksi ei juomaa kannata jättää.

Nyt juoma on valmis nautittavaksi ja parhaimmillaan se onkin miltei heti valmistamisen jälkeen. Ei siis muuta kuin kaadetaan juoma mukiin ja nautiskellaan.

Coffee Breakista löytyy parikin eri makuvaihtoehtoa, kannattaa kokeilla mikä maistuu omasta mielestä parhaalta. Kannattaa muistaa M-webstoresta tilatessa alekoodi METALLISYDAN10 jolla saa 10% alennuksen normaalihinnasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.