Pieru päivässä pitää lääkärin loitolla

Pieru jakavaa vahvasti mielipiteitä. Toiset pitävät pierua todella moukkamaisena, toiset taas hauskana juttuna. Onhan se totta, että esimerkiksi ruokapöydässä ei paljon kannata pöristellä, mutta sopivassa tilanteessa pääsevä pöräys saattaa saada ihmiset repeämään nauruun. Jokainen tietää, että pidempikestoinen pierujen pidätteleminen ei ole kovin terveellistä, mutta harva tietää, että pierujen haistelemisella on viimeaikaisen tutkimuksen mukaan terveysvaikutuksia…

pieru

Pierututkimus

Englantilaisessa Exeterin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan pieruja ei tulisi pidätellä. Päinvastoin, kaasujen päästäminen ulos on terveellistä paitsi pieraisijalle itselleen, myös ympärillä oleville henkilöille. Ihmisten sisällä syntyvät kaasut sisältävät rikkivetyä, joka voi suurina annoksina olla myrkyllistä. Pieruissa on kuitenkin sen verran vähän rikkivetyä, että sillä on jopa terveysvaikutuksia. Tutkijat saivat pierututkimuksessaan selville, että pierujen sisältämät pienet annokset rikkivetyä voivat auttaa ehkäisemään syöpää, dementiaa, aivoinfarktia, ja jopa sydänkohtausta.
Jos joku siis pieraisee lähelläsi, sinun tulisi paheksumisen sijaan kiittää häntä.

Terveysvalistuksen jälkeen maitohappo-arvonnan tuloksiin

Jokin aika sitten pistin yhdessä Fuko Tabsin kanssa pystyyn arvonnan, jossa oli arvottavana yhteensä kymmenen tuotepakettia, joista jokainen sisälsi kymmenen purkkia laadukkaita Fuko Tabs maitohappobakteerivalmisteita (viisi purkkia mansikanmakuisia aikuisille ja viisi purkkia banaanin makuisia lapsille).

Nyt tuo arvonta on suoritettu ja voittajat selvillä. Osoitetietoja kaipaisin sähköpostilla (jari.autere@gmail.com) seuraavilta nimimerkeiltä:
Tanja
JulleV
Sannamarianna
JennaOo
Jennikki
ninna
Hiisukas
Mervi
Sekä kaksi voittajaa Facebookin puolelta (Kaitsu ja Hilkka), joihin olen ottanut yhteyttä Facebookin kautta.
Sitä mukaa kun voittajien osoitetietoja tippuu mailiini, välitän niitä eteenpäin ja paketit lähtevät matkaan Fuko Tabsin varastolta. Onnea voittajille!
P.S. Lähiaikoina on luvassa pari muutakin aika mahtavaa arvontaa, kannattaa pysytellä mukana 😉
 
Ja muistakaa, pieru on parasta porukassa!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *