Pientä palautumistaukoa… ja treeniä!

Tuossa viimeviikolla alkoi tuntua siltä, että kaikki paikat on ihan jumissa eikä lihakset palaudu treenistä kunnolla. Päätin siis pitää loppuviikosta oikein kunnon palautumistauon. Maltoin olla poissa salilta kokonaiset kolme päivää 🙂 Se on minulle pitkä aika treenaamatta. Koville se otti, mutta selviydyin 🙂 Toki tuossakin välissä tuli kerran käytyä sulkapalloa pelaamassa…

 
No nyt on taas treenit lähteneet käyntiin ja hyvin onkin kulkenut. Sunnuntaina kävin Puls:ssa treenaamassa selän. Mukavaa vaihtelua hieman erilaisilla laitteilla kuin normaalisti.
 
 
 
 
Treenin lopuksi vetelin hieman räkkivetoa ja itselleni ihan kovilla painoilla. Olin kovin tyytyväinen suoritukseeni, kunnes… Lopetettuani omat vetoni, asteli maastavetopaikalle sellainen ihan normaali kaveri, ei mitenkään isokokoinen tai edes erityisen vahvan näköinen. Kaveri latasi tankoon reilusti omia painojani isommat romut ja veteli kevyitä vitosia ja vielä puhtaasti ja maasta asti. No siinä meni sitten se onnistumisen tunne…

Maanantaina vuorossa oli olkapäät ja hauikset omalla kotoisalla salilla. Hyvin kulki olkapäätreeni ja mikä parasta ei sattunut olkapäähän ollenkaan. Eiköhän se ala taas tämäkin sujua.

 
olkapaatreeni1
 
olkapaatreeni2
 
Painokin alkaa olla jo kohtuullisissa lukemissa. Selkätreenin jälkeen vaaka näytti 103 kiloa. Vielä kun jaksaa kolmisen viikkoa syödä, niin sitten pääsee dieetille. Eiköhän se paino siihen 105 kiloon nouse…
 
 
Ja kyllähän tuo vaa’an lukema näkyy jo pöhöttyneessä ulkomuodossakin…
 
 
Kyllä tämä pullamössökunto alkaa jo ottaa aivoon. Koko ajan on jotenkin tukala olo, kalsaritkin on alkaneet kiristää ja jenkkakahvat roikkuu housujen päällä mahasta puhumattakaan. Tällä menolla tulevaisuus on synkkä:
 
 
Pakko päästä kohta dieetille. Odotankin dieetin alkua jo malttamattomana. Toki tässä läskikunnossa on se hyvää, että lähes kaikissa liikkeissä on salilla ennätykset paukkuneet. Rinta- ja olkapääpäivinä otan tosin edelleen melko rauhallisesti, vaikka olkapää onkin jo melkolailla kunnossa. Reilun pari kuukautta se sitten vihoitteli oikein kunnolla… toivotaan että se pysyy nyt taas pidemmän aikaa kunnossa.
 
Ja jottei ihan vielä oltaisi dieettikuvioissa, pitää vielä kertoa romanttisesta ystävänpäiväruokailustamme. Tarkoitus oli mennä ihan oikeaan ravintolaan syömään oikeaa ruokaa, mutta koska olemme tällaisia törppöjä, ei meillä tietenkään ollut pöytävarausta ja joku muukin oli sitten ajatellut mennä ystävänpäivänä ulos syömään. Niinpä ajauduimme pahoille teille ja löysimme itsemme kebabilta. Oli muuten ihan hirveää kebabbia, ei enää koskaan tuohon karvakäsiravintolaan!
 
Kommentit (4)
  1. Eihän ne painon koot vaan se tunne:) Kehonrakentajahan kummiskin olet? Vaikka kyllä sitä retuutta suht isoja painoja että lihas kasvaa mutta silti niin että ei mene ihan repimiseksi, liian usein katsotaan liikaa painoihin eikä muisteta sitä että voimailijat ovat asia erikseen. Tsemiä treeneihin.

  2. Metallisydän
    17.2.2010, 15:18

    Kyllä liikkeet pyritään pitämään mahdollisimman puhtaina. Ei musta voimailijaa tulis ikinä. Enpä silti tiedä tuleeko kehoilijaakaan… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *