Metallisydän
Metallisydän

Pientä flunssailua

Kovasti on flunssa yrittänyt tulla minua kiusaamaan, yhtenä päivänä nousi jo hiukan lämpöäkin. Hieman reilummalla vitamiiniannoksella ja lepäämällä olen kuitenkin ainakin toistaiseksi saanut flunssan pysymään poissa…

Olen sitä mieltä että kevyet treenit ovat turhia. Jos ei pysty treenaamaan täysillä, on parempi pysyä poissa salilta. Siksi olenkin jättänyt nyt muutaman treenin väliin jotta flunssa menisi nopeammin ohi ja pääsisin taas treenaamaan kovaa. Hankalaahan se on kun veri vetää salille koko ajan…

Nyt kun olo oli jo parempi kävin kokeilemassa joko pystyy treenaamaan kovaa. Ja mikäs olisikaan parempi tapa kokeilla kuin kunnon kova jalkatreeni raskailla perusliikkeillä… Eli kyykkyä ja maastavetoa!

Ihan hyvin se kulki 🙂 Jokseenkin olo oli puhki treenin jälkeen, mutta se nyt ainakin selvisi että kovat treenit saa jatkua. Alkuviikosta onkin luvassa käsispesiaali-kirjoitus…

kadet

Sitä ennen kuitenkin vielä nettikauppavinkki: 2fellas

Eksyin sivuille ihan sattumalta ja perhana, sieltähän löytyy vartijatarvikkeiden ja kamppailuvarusteiden lisäksi vaikka mitä muutakin, esimerkiksi huippulisäravinteet (Manninen Nutraceuticals) ja upeat vaatteet (Ecko, Xzavier jne) ja vaikka mitä muutakin. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

Kommentit (12)

 1. Kerttu Koitila

  Loistavaa kuulla, että nujersit flunssan! 🙂 Samaa mieltä tuossa treeniasiassa. 🙂 Omaa kroppaa kuunnellen, jos tuntuu, että ei oo terve, sillo ei pysty täysillä treenaan, niin sillon ei mennä ollenkaan! 😀 Nyt sitten sitä venyttelyä, ja pallauttelet maitohapot reisistä! TSEMPPISTÄ!!

  • Metallisydän

   Nooo… saa nyt nähdä miten tässä käy, hiukan tukkoiselta tuntuu taas…PERKELE MINÄHÄN EN KIPEEKS TUU!

 2. Kerttu Koitila

  No häh, nyt sitte kuulostelet!

  • Metallisydän

   Niin teen 🙂

 3. Anonymous

  Eikö mannisen rohdoksista olis flunssan nujertajaksi? 😉

  • Metallisydän

   Ehkä 🙂 Eiköhän se tästä taitu 🙂

 4. Anonymous

  ”Olen sitä mieltä että kevyet treenit ovat turhia. Jos ei pysty treenaamaan täysillä, on parempi pysyä poissa salilta”Toivottavasti toi oli huumoria? Palauttavat treenit ovat lihas- ja nivelhuollon suhteen erittäin tärkeitä. Samoin ylipäätään treenien jaksottelu tehon suhteen (dealoading?). 100% lasissa joka kerta = ongelmia pitkällä tähtäimellä.

  • Metallisydän

   Ei ollut huumoria.Täysillä voi treenata muutenkin kuin raskailla kuormilla niveliä rasittaen. Myös pitkät sarjat pienillä painoilla voi tehdä täysillä, loppuun asti.Olen oikeasti sitä mieltä että keho palautuu paremmin lepäämällä kuin ”palauttavalla” treenillä.

  • Anonymous

   Mutta siinä tapauksessa nuo pitkät sarjat pienillä painoilla toimivat palauttavasti. Raskaiden painojen käyttö toistuvasti kun tuppaa aiheuttamaan tulehdusta niveliin jne. Palauttava treeni ei siis tarkoita ”heiluttelen hammastikun päissä olevia golfpalloja” tyyppistä treeniä.

  • Metallisydän

   Kyse olikin kevyistä treeneistä. Niitä en tee. Monesti nuo pienemmillä painoilla tehtyjen pitkien sarjojen treenit ovat jopa raskaampia.Muutenkin olen parin viimevuoden aikana tietoisesti pienentänyt käyttämiäni treenipainoja, puhdistanut liikeratoja ja keskittynyt tuntumaan treenattavassa lihaksessa. Aika harvoin tulee revittyä enää oikeasti kovin isoilla painoilla ja silloin harvoinkaan en anna tekniikan kärsiä.

 5. SK

  mitä vitamiineja suosit flunssan torjunnassa?

  • Metallisydän

   Jatkuvasti syön C- D- ja monivitamiinia, mutta flunssan oireiden ilmaantuessa nostan C- ja D- vitamiinin määrää, samoin glutamiinin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.