Parhaat Black Friday tarjoukset!

Sitä on odotettu, sitä on hehkutettu, sen luomaa hysteriaa on jopa pelätty. Nyt se on täällä, BLACK FRIDAY uskomattomine tarjouksineen ja ostohysterioineen!

En tiedä miten teillä muilla, mutta minulla alkoi jo tuossa pari päivää sitten tulla pientä yliannostusta koko Black Fridaysta. Viimeistään siinä vaiheessa kun apteekin ovessa oli mainos Black Friday tarjouksista ajattelin että nyt riittää… Mutta kummasti kotona aloin kuitenkin selailemaan nettiä ja etsimään niitä parhaita tarjouksia…
No tässä niitä nyt sitten olis!
Siinä selaillessa päätin poimia tänne blogiin joitakin huipputarjouksia verkkokaupoista, joissa itse tulee useimmin shoppailtua. Eli jos ei kiinnosta pyöriä ympäri nettiä tarjousten perässä, tässä kootusti huipputarjouksia joista poimia parhaat päältä!
House of Brandon
House of Brandonista löytyy vaatteita joka lähtöön aina Calvin Cleinista Dr. Denimiin ja Nikestä Levikseen sekä kaikkea niiden väliltä. Valikoima on todella laaja ja nyt Black Friday tarjouksena House of Brandonissa on 2000 eri tuotetta -50% alennuksessa!

M-Webstore
M-Webstore on M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuoteperheiden koti. Molemmat merkit tunnetaan korkealaatuisista lisäravinteistaan. Nyt Black Friday tarjouksena M-Webstoresta löytyykin näiden huippumerkkien suosituimmat tuotteet -40% alennuksella!

Fit4You
Ostaako joku treenivaatteitaan vielä jostain muualta kuin Fit4You:sta? Fit4You on Gasp ja Better Bodies tuotteiden Premium Dealer ja niiden lisäksi kattavasta valikoimasta löytyy muunmuassa merkit Anarchy Apparel, ICANIWILL ja #Drome. Nyt huikeana Black Friday tarjouksena Fit4You:ssa on Better Bodiesin tyylikkäät treenitrikoot lyömättömään hintaan 39,90 €. Lisäksi viikonlopun ajan kaikki tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja!

GoFitness Megastore
GoFitness on treenivälineiden ja kuntosalilaitteiden mekka, josta löytyy kaikki tarvittava niin kotikuntosalille kuin ammattimaiseenkin käyttöön. GoFitness on Black Fridayn kunniaksi lyönyt pöytään muunmuassa tuntuvan -25% alennuksen laadukkaista ATX:n painonnostotangoista. Tätä tarjousta ei kannata ohittaa jos hankintalistalla on kunnon tanko, sillä tämä tarjous ei varmasti toistu!

Siinä meikäläisen poiminnat tarjoustulvasta, jos joku tarjouksista vaikutti mielenkiintoiselta, kannattaa siihen tarttua ennemmin kuin myöhemmin, kaikkia tarjoustuotteita ei nimittäin riitä kaikille!
Paljon muitakin huipputarjouksia varmasti viikonlopun aikana löytyy eri puolilta nettiä. Laita ihmeessä sinäkin omat huippulöytösi jakoon ja kerro niistä muille kommentoimalla tähän postaukseen! Katsotaan viikonlopun mittaan mitä kaikkea yhdessä löydetään!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *