Palkkio dieetin läpi viennistä osa 2

TÄÄLLÄ kirjoittelin ACKD dieetin lopputuloksista. Tuo dieetti oli melkoinen koettelemus, näin jälkikäteen tietysti ihan mukava kokemus, mutta olihan siinä neljässä viikossa pussikeittoja kestämistä. Dieetin aikana päätin että jos kun saan homman kunnialla hoidettua loppuun, palkitsen itseni. Minulla oli koko dieetti aikaa miettiä sopivia tapoja ja TÄÄLLÄ kirjoittelin jo ensimmäisestä, eli kunnon lisäravinne (ja proteiinipatukka) tilauksesta. Nyt kerron treenijuttujen lomassa tuosta toisesta palkkiostani itselleni, tilasin nimittäin itselleni omat nimikoidut Metallisydän-treenipaidat!

Kyllä nyt on kumma jos ei treeni kulje, sen verran on uutta lisäravinnetta, uusi erinomainen palkkari (juttua TÄÄLLÄ) ja nyt vielä uudet hienot treenipaidat, jollaisia ei varmasti tule muilla vastaan. Ja jos tulee, haluan kyllä yhteiskuvaan! 🙂

Paidat tilasin Painotalo TK:sta. Edulliset hinnat, laadukkaat paidat ja nopea toimitus. Kehtaa kyllä suositella jos joku haluaa paidan omalla kuvalla tai tekstillä! TÄSTÄ firman nettisivuille.

Viikonloppuna käytiin treenaamassa Pulsilla. Ennen treeniä piti tietysti kotona kipata naamaan treenilaturi. Sampe juuri kertoi omassa blogissaan miten oli räjäyttänyt sheikkerillisen treenilaturia autoonsa. Terävänä kaverina neuvoin ettei latureita kannata sheikkailla…Niinpä vaan aloin itsekin ajatuksissani vatkata laturia sheikkerissä. Ja näinhän siinä sitten kävi…

Kun laturit oli siivottu lattiasta, katosta ja kaapinovista päästiin lähtemään treenaamaan. Treeni itse sujui erittäin hyvin ja ilman sen kummempia räjähdyksiä… 🙂 Metallisydän-paita oli ensimmäistä kertaa käytössä ja vuorossa rinta-olkapää-ojentaja treeni. En tiedä oliko syynä tuo tehokas laturi, uusi treenipaita vai mikä, mutta hyvin kulki.

Rintatreenin aloitin vinopenkkipunnerruksella. Sitä tein neljä kovaa sarjaa, joista kaksi viimeistä podutuksilla. Seuraavana vuorossa oli käsipainopenkkipunnerrus.

Kunnon keskittyminen…
 
…jota seuraa onnistunut sarja.
kasipainop

Kahden kovan käsipainosarjan jälkeen tein rinnalle vielä rutistukset laitteessa, minkä jälkeen oli aika siirtyä olkapäiden pariin.

Taas keskitytään…
 
…ja punnerretaan.

Energiaa riitti hyvin, joten tein olkapäille pystypunnerruksen lisäksi pystysoutua, paljon vipunostoja käsipainoilla ja vielä lopuksi kiduttavan pitkät sarjat vipunostoja taljassa.

Ensin toinen käsi…
 
…ja toinen heti perään.

Kyllä poltti, kuten ilmeestä ehkä voi päätellä 🙂

Ojentajatreeni koostui lisäpainodipistä ja kahdesta erilaisesta taljaliikkeestä. Kyllä oli uusi treenipaita hiessä treenin jälkeen 🙂

Se treeneistä tällä kertaa, nyt siirrytään arvontatuloksiin.

TÄÄLLÄ oli arvottavana uusin Bodaus lehti proteiinipatukalla höystettynä. Vastauksia tuli todella paljon ja voittaja-arvassa luki nimimerkki Pauli!

Laitahan Pauli osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan voitot postiin!

Mutta koska kisailu on niin hauskaa, otetaan heti perään uusi kisa 🙂

Tällä kertaa palkintona on mikäpä muukaan kuin Metallisydän-treenipaita! Paita on musta XL-kokoinen Fruit of the Loom T-paita, jonka selässä on mitä mahtavin Metallisydän-painatus!

Systeemi on seuraava: Perustele, miksi juuri sinun pitäisi tuo paita saada ja missä sitä käyttäisit. Valitsen sitten omasta mielestäni parhaan perustelun täysin diktaattorimaisesti ja epäreilusti (imartelu ja lahjonta on sallittua).

Jotta homma ei olisi liian helppoa, on voittajan luvattava lähettää minulle sähköpostilla itsestään kuva tuo paita päällä tilanteessa jossa kertoi sitä käyttävänsä. Kuvan julkaisen täällä blogissa (kasvojen ei tarvitse näkyä, mikäli voittaja haluaa pysyä tunnistamattomana).

Aikaa osallistua on sunnuntai-iltaan asti, jolloin kerään itseni puolueelliseksi raadiksi ja valitsen paidan arvoisen perustelun. Ei muuta kuin luovuutta kehiin!

Kommentit (9)
  1. Minähän käyttäisin paitaa puhtaasti rakkaudesta (synnyinkaupunkiini Harjavaltaan) hinkatessani ko. kaupungissa keväällä avomiehen vuosimallin -78 Opel Kadettia kyrpä otsassa maalauskuntoon. Meillähän on siis blogissa esiintyneen keltaisen Opelin lisäksi hylsy tallissa odottamassa laadukasta laittoa! :–) Paidan väri on täydellinen (= lika ei ihmeemmin näkyisi), paita on tarpeeksi iso, joten en tarvitse oikeastaan muuta päällivaattetta, metallisydän -teksti viittaa MYÖS sitkeyteen, ko. auton rakkauteen (nuo vanhat autothan ovat edes kunnollisia pelleiltään!)Siinä minun perustelut.PS. Maj Karma – Jäähyväiset

  2. Voin nykästä maasta 220kg toi paita päällä. Mikäs sen miehekkäämpi kuva olis tähän blogiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *