Palkkio dieetin läpi viennistä osa 1

TÄÄLLÄ kirjoittelin dieetin tuloksista ja fiiliksistä. Sen verran raskas oli kuitenkin tuo dieetti, että päätin palkita itseni parilla eri tavalla sen läpiviennistä. Pitäähän siitä kuukauden syömätömyydestä jotenkin hyötyä… Niinpä ensimmäisenä palkkiona itselleni tein heti dieetin loputtua tilauksen Fitnesstukkuun. Nyt paketti saapui ja olo oli kuin Jouluna…

Olen päättänyt siirtyä lisäproteiineissa askelta laadukkaampaan proteiiniin, eli konsentraatista isolaattiin. Isolaatin etu konsentraattiin verrattuna on sen nopeampi ja tehokkaampi imeytyminen sekä korkeampi proteiinipitoisuus. Siis vaikka isolaatti onkin konsentraattia hivenen kalliimpaa, sitä tarvitaan suhteessa vähemmän, keho kun kykenee käyttämään siitä isomman osan hyödykseen. Ensimmäinen Fitnesstukusta tilaamani tuote olikin heraisolaatti, Whey-100.

Toinen kiinnostava proteiinijauho on Night Pro, yöproteiini. Isolaatti, joka imeytyy nopeasti, ei ole paras mahdollinen proteiinilisä otettavaksi yötä vasten. Night Pro on siihen tarkoitukseen sopiva proteiinilisä, se kun pohjautuu kaseiiniin, joka on hyvin hitaasti imeytyvä proteiini. Lihashan kasvaa levossa, joten yö on parasta aikaa lihaskasvulle. Vielä kun siemaisee yöproteiinia annoksen ennen nukkumaanmenoa, riittää lihakselle myös kasvuaineksia pitkälle yöhön. Kyllä, suhina jota kuulet jatkossa öisin, johtuu Metallisydämen valtaisasta lihaskasvusta! 🙂

Fitnesstukussa oli Kreatiini erikoistarjouksessa, 10 € / kilo. Sen halvemmaksi ei enää Kreatiini mene, sitä piti siis tilata varastoon ja samalla pussillinen Glutamiinia palautumisen tehostamiseen.

Ja kuten kaikki blogia seuranneet tietävät, Metallisydän tilaa aina myös proteiinipatukoita. Niin tälläkin kertaa, eikä ihan vähän!

Sain viime vuonna Fitness Expossa (juttua Exposta TÄÄLLÄGainer Pro-patukan maistiasiksi Fitnesstukun kojusta ja hyväähän se oli. Patukassa on kokoa 98 grammaa ja proteiinia löytyy 30 grammaa. Laatikollisen tilatessa yhdelle patukalle jää hintaa noin 2 euroa, liki ilmaista siis tuon kokoisesta ja makuisesta patukasta!

Ja eihän se nyt yksi laatikollinen patukoita mihinkään riitä, Paula syö kuitenkin puolet niistä… Pistin siis tilaukseen myös Goodlife-patukoita, tarjouksessa kun olivat. Ja herrajestas kun niitä yhdessä maistettiin! Herkkua! Minttusuklaa on kuin After Eightiä mutustaisi, eivätkä suklaa ja toffee jää maussa ollenkaan jälkeen. Näitä pitää tilata lisää! (mitenköhän tässä käy vähähiilihydraattisen ruokavalion…)

Ja kesä kun tässä jo mielessä siintää, niin pitihän sitä tilata myös Fitnesstukussa yksinoikeusmyynnissä olevat Gasp:n treenishortsit. Kyllä noilla kelpaa treenailla kesähelteillä 🙂

Muiden lisäravinnesysteemit kiinnostavat aina, joten pistetäänpä teitä hiukan miettimään: Kerro mitä sinä tilaisit Fitnesstukun valikoimista ja miksi? TÄSTÄ pääset suoraan Fitnesstukkuun.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan uusin Bodaus-lehti! Ja saatanpa laittaa lehden mukaan herkkupatukankin! Kommentointiaikaa on tiistai-iltaan asti, jolloin arvon onnellisen voittajan! Onnea matkaan!

Kommentit (48)
  1. Oon liian vannoutunut fast fani :(/syrjis

  2. Patukkavalikoima on hyvä Fitnesstukussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *