Paketillinen lisäravinteita ja matkakuumetta

Tilasin viime viikolla taas lisää lisäravinteita odottamaan Las Vegasista paluuta…  Sitten isketään viikon syöpöttelyn jälkeen taas dieetti täysillä päälle, mutta treenitehoista ei tingitä pätkääkään!
Vegasissa tulee kuitenkin syöpöteltyä kaikenlaista, joten heti matkan jälkeen kuoritaan kertyneet rasvat päältä pois. Dieettiä vauhdittamaan tilasin L-carnitiinia sekä nesteenä että kapseleina. Nestettä otan aamuisin tyhjään vatsaan ennen aamulenkkiä (kyllä, nyt alkaa aamulenkit, on sen verran hienoja ilmoja!) ja kapseleita pariin kertaan päivän mittaan pitämään yllä rasvanpolttoa. Maxaleania otin mukaan ihan kokeeksi purkillisen, jos vaikka siitäkin olisi apua noiden läskien poissaannissa… Mitään keinoja ei kannata jättää kokeilematta 🙂
Treenitehot puolestaan pidetään yllä Pump O2 treenilaturilla ja beta alaniinilla. Tuota Pump O2:ta kokeilin jo hieman ja se antaa kyllä melkoisesti potkua treeniin, matkan jälkeen otan sen vakituiseen käyttöön. Beta alaniinia olen nyt kuukauden verran nappaillut ja selvästi huomannut vaikutusta treenitehoihin. Nyt matkan ajan se saa olla tauolla ja sitten aloitetaan taas uudestaan.
Ja tietenkin noita suunnattoman herkullisia Proti Drinkejä taas 🙂 Suklaa vie kyllä kielen mennessään…
On muuten ollut melkoista tuskaa viimeisen viikon ajan pitää dieettiä yllä. Koko ajan tekee mieli mitä erilaisempia ruokia ja herkkuja. Kaikenlaista karkkia on ollut töissä tarjolla ja tässä yhtenä päivänä muut söivät töissä kalakeittoa, oli siinä mukava lämmitellä omia iänikuisia kanoja ja riisejä kun kalakeiton tuoksu hiveli sieraimia. Enkä edes tykkää keitoista.

No Vegasissa aion herkutella oikein kunnolla 🙂 Nyt jo hiukan jännittää tuo matka… Kohta on lähtö käsillä 🙂 Matkalaukut on hankittu, matkavakuutukset on tehty, eväät (laatikollinen proteiinipatukoita) on ostettu, shortsit on pakattu, dollareita on vaihdettu, kameran akut on ladattu… niin ja Paulan isälle on kirjoitettu ohjeet kotiteatterin käyttöä varten, voi sitten kukkien kastelun ja postilaatikon tyhjentelyn lomassa katsella leffojakin, valikoimaa ainakin riittää… Kaiken siis pitäisi alkaa olla kunnossa…
Watch out Las Vegas, here we come!!!
Kommentit (4)
  1. Oletko selvittänyt mitä elintarvikkeita saa viedä jenkkilään (patukat) ?

  2. Metallisydän
    29.4.2010, 12:17

    En ole selvittänyt. Otan ne käsimatkatavaroihin ja jos ei saa viedä, syön kaikki kerralla portilla… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *