Metallisydän
Metallisydän

Päivä meidän kanssa – Puuhailujen lauantai

Olipas eilen mieletön päivä! Ilma oli mahtava, saatiin puuhailtua vaikka mitä ja hauskaakin oli. Nyt pääsette halutessanne tirkistelemään, mitä kaikkea meidän päivä piti sisällään. Tervetuloa mukaan ”Päivä meidän kanssa”-reissulle!

Treenaamista ja leikkimistä

Aamu alkoi vierestä kuuluvalla ”isi, en jaksa enää nukkua”, ”äiti, tule leikkimään minun kanssa” jutustelulla. Eikä siinä, ulkoa verhon välistä kajastavan auringonvalon tsemppaamana pompattiin pystyyn. Puoli tuntia siitä ja isi oli jo salilla treenaamassa ja äiti Emilian kanssa menossa kohti läheistä leikkipuistoa.
Samoihin aikoihin saavuttiin kotiin ja roolit vaihtui, äiti suuntasi omaan autotalliin treenaamaan ja isi Emilian kanssa trampoliinille pomppimaan. Kauaa ei ehditty pomppia ennen kuin Emilia halusi äidin kanssa treenaamaan…

Pikaisen treenin jälkeen palattiin trampoliinille ja puhalleltiin saippuakuplia äidin treenatessa rauhassa loppuun. Sitten olikin ruuan ja päikkäreiden aika, jonka isi hyödynsi reissulla Byggmaxiin. Iltapuhteiksi olisi hiukan pihaprojektia suunnitteilla.

Uimaan pulikoimaan

Iltapäivällä mittari oli kavunnut liki 30 asteeseen ja oli päivän kohokohdan aika, pakattiin kamppeet ja suunnattiin Porin maauimalaan. Voin kertoa, että meillä oli ihan törkeän hauskaa polskiessa lasten altaassa ja nauttiessa yhdestä kesän harvoista aurinkoisista ja lämpimistä päivistä.

päivä

Kotona nautiskeltiin jäätelöä uudella ulkosohvalla ja isillä raksutti kovaa vauhtia päässä seuraavan pikkuprojektin vaiheet, tai oikeastaan lähinnä se, miten ruman ruskean säleseinän tuhoaminen olisi kaikkein hauskinta…

Pientä nikkarointia

Päädyin lopulta tylsästi irroittamaan sen ja nostamaan siististi sivuun. Sen läpi heittäytyminen kun olisi saattanut aiheuttaa vaurioita kauniisiin kasvoihini ja autolla läpi ajaminen vaurioita auton maalipintaan ja katoksen rakenteisiin.
Seuraavat pari-kolme tuntia maalipensseli liikkui lähes tauotta, maalaaja vain vaihtui välillä aina toisen pomppiessa trampoliinilla tai touhuten muuten ympäri pihaa erään energiapakkauksen kanssa.

Puurimojen välillä kuivuessa grillattiin hiukan pihviä ja maalattiin rimat uudelleen, maalin kuivumisessa ei tällä säällä kauaa mennyt. Illalla saatiin vielä surauteltua yhteispelillä rimat kiinnikin. Lopputulos on jo nyt noin 600 000 kertaa siistimpi kuin aiempi ruskea risainen säleaita, vaikka viimeistelyt vielä puuttuvatkin…

Nyt alkaa katosprojekti olla loppusuoralla ja seuraavaksi suunnataan katse katoksen ulkopuolelle… Olisikohan sitten vuorossa aidan uusiminen vai leikkimökin rakentaminen…
En tiedä, mutta jos sää on sunnuntaina samanlainen, me suunnataan uudelleen maauimalaan polskimaan!

Kommentit (1)

  1. Milli

    Heippa! Kiinnostaisikohan sinun vaimoketta kirjoittaa juttua raskaudesta ja treenistä ja siitä millaista on ollut treenata raskauden jälkeen, miten kroppa muuttui jne. On nimittäin ihailtavassa kunnossa!
    Hyvää kesää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.