Pään nollaus jouluvapaiden alkajaisiksi

Eilen töistä kotiin ajaessani olin aikalailla puhki. En oikeastaan tiedä miksi, syksy ei ole ollut mitenkään ihmeellisemmin raskas tai muutakaan. Toki töitä on painettu ja kiirettäkin on ollut, mutta olen nauttinut työstäni täysillä. Jostain syystä takki oli kuitenkin päässyt syksyn aikana aikalailla tyhjäksi ja eilen alkanutta melkein kahden viikon jouluvapaata olin ihan oikeasti odottanut jopa enemmän kuin olin suostunut itselleni myöntämään. Töistä kotiin ajaessani poikkesin Alkossa ostamassa punaviiniä jouluateriaa varten ja siinä punaviinihyllyjen välissä hiippaillessa hiipi mieleen jännä ajatus ostaa pieni pullo viskiä. Jotenkin näin itseni illalla rentoutumassa viskiä maistellen ja takkatulta tuijotellen…

Nollaus

Havahduttuani todellisuuteen jätin viskipullon kuitenkin hyllyyn (en edes tykkää viskistä) ja rentouduin paljon minulle tutummalla ja sopivammalla tavalla. Kotiin päästyäni leikin ensin Emilian kanssa muutaman tunnin nauttien yhteisestä ajasta ja kun Emilia meni nukkumaan, suuntasin autotalliin, omaan pieneen man gaveeni ja laitoin rokin soimaan…

nollaus

Treenaaminen on aina ollut minulle paras tapa rentoutua. Jotenkin siinä painojen kanssa touhutessa stressi kaikkoaa ja hymy nousee huulille. Olen aina nauttinut treenaamisesta, jotenkin se saa aina aikaan hyvän olon ja minut muutenkin hyvälle tuulelle. Huomaan selvästi hermojen kiristyvän jos arjen kiireet pitävät minut useampia päiviä yhteen menoon poissa salilta. Kun taas pääsen treenaamaan riittävän usein, ei hermotkaan kiristy turhan takia.

Tuosta omasta kotisalistani, Metallisydän Gymistä on muodostunut minulle todellinen hermojenlatauspaikka. Jo sinne astuminen saa mielialan nousemaan ja hymyn huulille, tykkään tuosta pienestä treenivälineitä täyteen ahdetusta loukosta törkeän paljon.

WellGo:lla treenatessani nautin osaltaan tuttujen treenikavereiden kanssa juttelemisesta ja siitä treenaamisen sosiaalisesta puolesta. Kotisalilla taas se rauha, mikä tuossa pienessä ikkunattomassa tilassa valtaa mielen, on jotain sanoin kuvailematonta. Siihen kun vielä yhdistää raskaan musiikin riittävän kovalla voluumilla, kunnon hikitreenin ja hyvän pumpin käsivarsiin, ei parempaa pään nollausta oikein voi toivoa. Kyllä siinä viskipullot jää toiseksi!

Nyt voikin hyvillä mielin lähteä latautumaan joulun viettoon, koristelemaan kuusta ja paketoimaan viimeisiä lahjoja. Jos vaikka samalla laittaisi soimaan hiukan joululauluja, niitä raskaita versioita luonnollisesti.

Hyvää joulua kaikille!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *