Metallisydän
Metallisydän

Pää pois perseestä, nyt arvotaan!

(Yhteistyössä Kuntokauppa)

Nyt on aika ottaa se pää pois perseestä ja osallistua arvontaan! Saatat saada ihan uutta suunnitelmallisuutta ensivuoden treeneihin tai vaikkapa loistavan joululahjan jollekin läheiselle!

arvotaan

Tässä syksyllä pääsin omalta osaltani mukaan Kuntokaupan Kuntokalenterin tekemiseen kun minua pyydettiin kirjoittamaan siihen pari artikkelia ja hiukan treeniohjeita. Nyt kalenteri on julkaistu ja sain muutamia arvottavaksi blogissa!

kuntokalenteri

Kuntokalenteri on kaikki mitä tuloksekkaaseen treenaamiseen tarvitset! Siitä löytyy ohjeet alkutilanteen kartoitukseen ja ohjeita ja vinkkejä erilaisiin treenimuotoihin voimanostosta boditreeniin ja painonpudotukseen, unohtamatta lihashuoltoa. Kuntokalenterin avulla opit suunnittelemaan omia tavoitteitasi tukevan treeniohjelman ja ruokavalion. Ja kaiken lisäksi se on vielä kalenterikin! Siihen on helppo merkitä ylös viikon tavoitteet ja tehdyt treenit.

Kuntokalenteri

Näitä Kuntokalentereita arvotaan neljä kappaletta täällä blogin puolella ja toiset neljä Blogin Facebook-sivulla! Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen pääasiallisen treenitavoitteesi ensivuodelle, neljä onnekasta voittaa kuntokalenterin, jonka avulla tuo tavoite on lähempänä kuin uskotkaan! Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 7.12. asti. (Facebook-arvonta on erillinen ja siihen ohjeet löytyy Blogin Facebookista, ovela tuplaa mahdollisuutensa voittoon ja osallistuu molempiin!)

Kalenterin voi tilata TÄÄLTÄ.

Loppuun arvotaan vielä viimekertaisen kylpylälahjakortin voittaja. Arpa suosi nimimerkkiä Elisa, laitahan Elisa minulle sähköpostia osoitteeseen jari.autere@gmail.com niin saadaan lahjakortti oikealle omistajalleen!

Kommentit (98)

 1. Ankku

  Mun treenitavote on oikeastaan uskaltaa salilla ottaa ne suuremmat painot eikä tehdä liian kevyillä painoilla. 😊

 2. Petra

  Tärkein tavoite olis kyetä pitämään säännöllisyys treeneissä ja kesään mennessä myös kiinteytyä hiukan 😊

 3. Jasmin

  Ensi vuoden ykköstavoite on ketteryyden ja notkeuden parantaminen, kunnon venyttely on vuosien kuluessa jäänyt hieman vähemmälle…

 4. pai

  Ensi vuoden treenitavoite on kehittyä taidollisesti ja teknisesti omassa lajissa. Tämä vaatisi, että treenaamisesta tulisi tasaista ja säännöllistä, missä treenipäiväkirjasta olisi kovasti apua.

 5. Viivi

  Voiman nostattaminen! elikkä progressiivista etenemistä, lyhyitä sarjoja ja isompaa rautaa. Kestävyyttä riittää ja vaikka henki kulkisi, voimat vaan loppuu. Inspiroidun helposti kaikkeen ja on monia asioita mitä haluaisin oppia ja kehittää esimerkiksi jooga, hiihtäminen, leuanvedot jne. Tällä tavoitteella kuitenkin mennään. Olen innoissaan ja motivoitinut!

  • Virpi

   Treenitavoite on nostaa enempi kun tuo ukkokulta. Yhdessä kun treenataan suurinosa kerroista niin kyllähän se sylettää olla aina Se heikompi.
   Höhöhöhöh. No, tää ei tuu koskaan tapahtuun mutta tavoitteita olla pitää!
   Aion ainakin yhtä apinanraivolla nostaa kuin nostaisin enempi kun se! Niinkert.

 6. Kuukku

  Pääasiallinen treenitavoite on raahautua salille pitkän työpäivän jälkeen. No ei kuitenkaan mutta jos saisi jalkavoimaa parannettua huimasti

 7. S

  Tavoitteena on pitää treenit säännöllisenä ettei tulis niitä kuukausien taukoja väliin.

 8. Ella

  Mun ensi vuoden treenitavoite on lisätä hiukan lihasmassaa ja uskaltaa reippaasti tehdä raskaammilla painoilla !

 9. Mariem

  Tavoitteena tasapaino ja hyvä olo, treenata stressaamatta pelkästään hyvinvoinnin vuoksi.

 10. makkara

  Ensi vuoden tavoitteena saada ruokavalio mätsäämään treeniin, niin ehkä makkaratkin katoaisivat jonnekin

 11. Elina

  Jospa se sadan kilon kyykky sieltä alkuvuodesta tulisi. Nyt ollaan parin kilon päässä.
  Muuten tavoitteena olisi ihan vaan saada ehjä treenivuosi ja sitä kautta kehitystäkin, kun tämä vuosi on mennyt muiden kiireiden vuoksi vähän rikkonaisesti.

 12. Lenni

  Treenitavoitteena ensi vuodelle on tietty voiman kasvattaminen, myös säännöllisyys treeneihin. 🙂

 13. Anu

  Ensi vuoden tavoite on säännöllinen treenirytmi ja onnistua leuanvedossa 🙂

 14. Sanni

  Tavoite on saada taas uusia nautintokokemuksia liikunnasta, nykyään niitä tulee liian harvoin… Sekä myös venyvyyden lisääminen!

 15. sinii

  Venytellä useammin, voiman kasvattaminen, syödä enemmän 🙂

 16. Kride

  Tavoitteeni ensi vuodelle on ylläpitää tämän hetken samaa hyvää lihasmassan kasvuun tähtäävää treenitahtia. 🙂

 17. Sofia

  Päätavoite on oppia järkevää treenaamista ja panostaa määrän sijasta laatuun! Myös leuanvedon oppiminen on tavotelistalla 😀

 18. ~N~

  Tavotetta ens vuoteen: jos alkais näyttää vähemmän pulkannarulta 👍💪

 19. Tiina

  Lihasmassaa lisää! mutta kuitenkin maltillisesti 😛 ja muistaa se venyttely…

 20. tarja

  Tavoitteena pitää tämä melkein viisikymppinen kroppa edes jollain lailla kuoseissa ja siihen säännöllinen liikunta (kuntosali, sisäpyöräily, etanalenkit jne.) on paras ase. Ja varmaan vähän pitäisi huomioida myös ruokavaliota:-)

 21. Katja

  Ensi vuoden tavoitteena voimatason lisääminen, siinä sivussa lupaan panostaa enemmän myös lihashuoltoon 🙂

 22. wannabefitnessspirulinaman

  Painon nostaminen 86kg, ja samalla pitää siisti offikunto. Mielellään myös mave ennätys voisi alkaa pikkuhiljaa kasvaa. Joulut parhaalle Fitfashion-bloggaajalle! 😉

 23. Maria

  Treenitavoite saada lisää lihasmassaa 🙂

 24. Marianne

  Ensi vuoden treenitavoitteisiin kuuluu ensinnäkin ihan vain se että pystyisi treenaamaan mahdollisimman pitkälle, kunnes sitten kesäkuussa tuo uusin vauvatulokas putkahtaa pihalle 😀 sitten tietysti tavoitteena olisi hyvä palautuminen vauvan ehdoilla ja palaaminen salille voimanoston pariin 🙂

 25. Laura

  Treenitavoitteena on kokonaisvaltaisen kunnon kehittäminen eli toisin sanoen lihaskuntotreenien lisääminen 🙂 Tällä hetkellä mennään varsin aerobispainotteisesti…

 26. Henna V

  Salilla tulee käytyä aktiivisesti, mutta vähemmäb tavoitteellisesti eli ns tuntuman ja fiiliksen mukaan. Siksipä ensi vuoden tavoite olisi proggressiivisuus sarjapainoissa sekä lihasmassassa eli säännöllisyyttä sekä reeniin että ruokavalioon, jotta sitä tulosta tulisi enemmän!

 27. Amppari

  Tavoitteeni oli saada kunto ja voimatasot takaisin siihen missä ne olivat, mielellään pidemmäksikin. Panostaa myös kehonhuoltoon ja kehon hallintaan.

 28. Mirva Hakala

  Otin pään pois perberistä ja ensivuoden tavoitteena löytää tasapaino treenien ja ruokavalion kanssa. Ongelmana ollut ääripäät näissä asioissa 😂 kehonhuoltoon pitäisi paneutua enemmän.

 29. HeidiM

  Ensi vuonna tavoitteena karistaa 5 kg pois ja pitää ne myös pois, kun dieetin jälkeen pitäisi kuitenkin vähän tuota syömistä taas lisätä ettei loputtomiin miinuksilla mennä. Tietty ne tuskalliset aerobiset pitäis tehdä, siihen mää tätä kalenderia tarttisinkin, et tulis merkattua ennakkoon päivät ja sitten ne toteutukset =)

 30. miltsu

  mun tavote ensi vuodelle on se, että saisin selkää tukevat lihakset niin vahvoiksi, että selkä ei sanoisi enää auts missään tilanteessa. tuskastuttavan hidas tie tämä kuntoutus ja meinaa jo uskokin loppua 🙂

 31. Riikka

  Kehittyä kaikissa koessa lajissani tasaisesti eteenpäin, ja oppia vetämään leukoja.

 32. Ansku

  Tavoitteenani on treenata säännöllisesti, ja ennen kaikkea nauttia treenaamisesta.

 33. Sanna

  Yläkropan voimatasojen nosto, penkin ja leuanvetojen hallinta.

 34. Pauliina.K

  Päätavoite on ylläpitää nykyistä kuntoa, saada treeneistä hyvää oloa ja ehkä kuitenkin kasvattaa myös lihasta kohtuullisesti!

 35. Essi

  Tavoitteena löytää treeneissä tasapaino ja pysyä terveenä.

 36. Tiina Ko

  Tavoitteena kehitys omassa lajissa ja sen tukena säännöllinen kuntosaliharjoittelu kropan symmetrisyyden ja voimatasojen parantamiseksi.

 37. Henna

  Tavoitteena kesän yleisurheilun Sm kisat 🙂

 38. Niina Kauranen

  Tavoitteena pudottaa -10kg ja hankkia lihasta

 39. Katja

  Ens vuoden tavoite on saada reilusti lisää lihasta, voimaa sekä oppia syömään tarpeeksi!!

 40. Late

  Ensi vuoden tavoitteena pidän ihan kunnon salitreenien aloittamista, aiemmin en ole kehdannut lähteä.

 41. Nanni

  Tärkein treenitavoite on kehittyä mahdollisimman monipuolisesti. Erityispetrattavaa olisi esimerkiksi liikkuvuuden kehittämisessä.

 42. Henna H

  Suurin tavoite on päästä treenirutiiniin taas kiinni ja pysyä terveenä, tänä vuonna ku eka meni nilkan nivelsiteet keväällä ja syksyllä polvesta eturistiside 😀 mutta erityisesti voiman lisääminen on tavoitteena, liikkuvuuteen kun on tänä vuonna ehtinyt jostain syystä panostaa!

 43. Jonnaajon

  Tavoitteeni on opetella uuteen elämänrytmiin ja työhön sopivat treenimäärät ja kokeilla/oppia jotain uutta. Jumppia on tullut harrastettua niin kauan ja niiden lisäksi olisi kiva ns. osata jotain 😀

 44. TouhoTane

  Tere.
  1.5v aikana -30 kg. Seuraavan vuoden aikana jos sais lihaksena takaisin edes osan tuosta.

 45. Mirvis

  Ensivuonna osallistun penkkipunnerruksen sm kisoihin ja jos selkä antaa myöten treenailla niin myös voimanoston sm:iin 🙂 en tiedä onko muisti huono vai sarjoja paljon mutta treeneistä ei tulisi mitään jos en kirjaa jokaista toistoa ja painoa ylös, kirja olisi varmasti ruutuvihkoa kätevämpi 🙂

 46. Jenn

  Tavoitteena on jatkaa tavoitteellista treenamista hyvin tuloksin 🙂

 47. ArtsiP

  Treenitavoite olis päästä sinne salille, toinen olisi saada vedettyä leuka! Edes yksi…

 48. Leif

  Lihasmassaa lisätä 😊

 49. heini

  Tavoitteena ensivuonna olisi kokeilla jotain itselleni uutta liikuntalajia ja raivata liikkumiselle enemmän aikaa.

 50. meri

  Leuanvedon harjoittelu ja kehonhuolto!

 51. Emmi

  Mun treenitavoite ens vuodelle on näin naisena tietenkin saada perse kasvamaan 😀 eka leuka ois myös siisti saada

 52. Jasmina

  Vähän vielä kiinteytyä ja siten lisää lihaserottuvuutta 🙂

 53. Jenni

  Ensivuoden tavoite on kehdata mennä salille 12 vuoden tauon jälkeen :”D

 54. Teppo

  Ensi vuoden tavoite saada 20kg pois painoa. Välidiettailua ennen seuraavia suunnitelmia.

 55. Jaana

  Treenitavoitteena on saada lisää massaa, yllätäen :d

 56. Leila

  Mulla alkaa huomenna kuntoilut uudella salilla.
  Paljon erilaisia laitteita, joita en oo ennen käyttänyt ja jännittää, kotiudunko sinne ja uskallanko kokeilla/kysyä rohkeasti apua.
  Kalenteriin olis kiva kirjata omaa edistymistä.

 57. Riina

  Tavoitteenani on kehittää monipuolisesti lisää lihasvoimaa!

 58. Jenna

  Säännöllisyys, maltti on valttia ja kehonhuolto.

 59. Ida

  Saada tehtyä leuanvetoja ilman kuminauhaa! 🙂

 60. Vellamo

  Treenitavoitteenani on tehdä treenejä paljon monipuolisemmin mitä nyt. Tavoitteenani on myös pudottaa vähän painoa.

 61. Fabian

  Lisää pihviä ukkoon!

 62. Jarkko

  Moi!
  Paino alle 85 kg, maraton alle 4 tuntiin ja muscle up!

 63. Katia

  Tavoite ensi vuodelle on liikkuvuuden parantaminen eli venyttelyä ja kehonhuoltoa muun treenin ohella.

 64. Pimassou

  Tavoitteena heivata turha itsesääli ja tekosyyt mäelle sekä treenata taas säännöllisesti ja monipuolisesti!

 65. Ripsu

  Ensi vuoden pääasialliset treenitavoitteeni ovat säilyttää liikunnan ilo sekä kehittyä crossfitissä, kuten mm. oppia käsilläkävely.

 66. tapio

  2017 aikana -5kg läskiä +5kg lihasta

 67. Maare

  Tavoitteena kyykätä 100 kg. 😀 ja nostaa vaan treenipainoja aktiivisesti.

 68. maikki

  Ensi vuoden tavoite on kehittyä voimatreeneissä, oppia kunnolla nimenomaan voimatreenien tekemistä, saada tuloksia aikaan

 69. Ulla

  Voimatasojen nosto ja sitä myöten lihasta lisää!

 70. Ansku

  Lapset 2,5v ja 6kk. Etsin kadonneita lihaksiani, eritoten keskivartalosta.. 😀 toivottavasti palaavat, lomat loppu jo.

 71. Hanna

  Tavoite on kasvattaa persettä! 🙂

 72. Sipsi

  Ensivuoden tavoite on saada lihasta sekä läskiä ja olla silti tyytyväinen itseensä 😀 Ja mun liian nopeella aineenvaihdunnalla näin ollen myös syödä hitosti… mutta se nyt ei taida olla tavoite vaan keino XD

 73. Marika

  tavoite on saada selkä kuntoon välilevyn pullistuman leikkauksen jälkeen. malttia vaatii kevyesti treenaaminen!

 74. H

  Treenitavoitteena on saada selkään leveyttä takaisin. Keväällä fysioterapeutti totesi selkävaivojeni syyksi lapatukilihasten olemattomuuden. Suuret selkälihakset dominoivat vahvasti kaikissa liikkeissä kuormittuen liikaa ja aiheuttaen kipua selkään sekä ryhtiongelmia. Muutamaan kuukauteen en saanut treenata kuin lapatukilihaksia ja nyt hiljalleen olen saanut ottaa taas perus selkäliikkeitä kehiin. Töitä on kuitenkin paljon, jotta saadaan taas tiimalasimalli esiin!

 75. jensu

  Treenitavote on uskaltaa lisätä painoja, vaikka epäilyttää. Vasta viimeaikoina olen uskaltautunut kyykkäämään ja tekemään penkkiä reippailla painoilla. Pitkään tulikin junnattua paikallaan.

 76. Sanita

  Tavoite olisi saada ehjä ja hyvä treenivuosi ilman liiallista stressiä 🙂 myös kisoissa voisin pärjätä paremmin, mutta pääasia on pitää ilo treeneissä mukana! 🙂 Tsemppiä kaikille muillekin!

 77. Minni

  Ois parannettava syvien vatsalihasten kunto, jotta vois aloittaa kunnon kyykkäystreenit ilman selkävaivoja. Ja sitten tarkoitus ois näyttääkin siltä että koivet on laitettu koville 🙂

 78. Tiuku

  Oma tavoitteeni on saada kehitettyä kuntoa ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen saada kroppa takaisin kuntoon mitä se oli ennen sairautta 😀

 79. Heidi R

  Vuodelle 2017 tavoitteenani on saada otettua ammattivalokuvaajan kanssa tyylikkäitä (teemoitettuja) valokuvia. Näitä kuvauksia varten haluan saada kropan huippuviritettyyn kuntoon!

 80. Kintsu

  Ensi vuoden tavoitteenani on se ettei paino nouse liikaa (olen raskaana alkuvaiheessa), ja treenit jatkuisi mahdollisimman pitkään suht normaalina 🙂

 81. Matelija aarne

  Jos sita mm kisoissa kavisi resuamassa, en ole viela lajia paattany vaikka hyva arvaus onki :8

 82. Meiju Vilén

  ”kesäkuntoon 2017”
  Eli tulevana vuonna olisi tarkoitus pitää motivaatiota yllä ja suunnitelmallisesti treenata 🙂

 83. Annukka

  Treenitavoitteeni ensi vuodelle on saada salikäynnit säännöllisemmiksi ja monipuolisemmiksi. Tämä kalenteri olisi varmasti oiva apuväline 🙂

 84. ElisaK

  Jatkuvana tavoitteena on saada lihasta tarttumaan. Hidas mutta mukava projekti.

 85. Herra 47

  Ensisijaisena tavoitteena olisi saada VOIMAA!!! Mitä enemmän sen parempi. Nykyisillä tuloksilla kehtaa edes myöntää salilla käyvänsä.
  Ja jos siinä samalla niin yllättävästi kävisi, että muutama gramma myös lihastakin sivutuotteena ilmaantuisi , niin enpä minä tuostakaan pahakseni panisi.

 86. tytti

  Tavoitteena on saada lisää voimaa ja nostaa treenipainoja!

 87. Katjusha

  Treenitavoitteeni on pitää hauikset suurempina kuin allit😂

 88. Mikko

  Tavoitteena polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta

 89. Maija

  Ensi vuoden tavoitteena on säännöllisempi rytmi treeneihin 😄

 90. EmmiY

  Mun tavoite on oppia vetämään ainakin yksi leuka 🙂

 91. Julia

  Tavoitteena lihasvoiman kasvattaminen sekä kehonhuolto, tuppaa unohtumaan turhan usein tämä jälkimmäinen!

 92. Tepi

  Tavoitteena on kiristää ne viimeisetkin makkarat ja saada muotoja kroppaan lihaskasvun merkeissä.

 93. Krisu

  Mun tavoitteena on saada kehonhuolto vakaammin osaksi treeniviikkoa, kun se tapaa niin helposti jäämään. Sen lisäksi edelleen kovaa nousujohtoista treeniä!

 94. Jani

  Ensivuonna kovaa treenaamalla hankitaan lisää lihasta💪

 95. Minna Hölttä

  Mulla tavoitteena panostaa säännöllisyyteen treeneissä ja pieni kiinteytyskin olisi poikaa.

 96. ttt

  ens vuojen tavotteena ois saaha ensimmäine leuka vejettyä.. ja mielellää toki usiampiki

 97. Nea

  Tavoitteena on aineeenvaihdunnan räjäyttäminen! Vaikka asiat nytkin ovat jo hyvällä mallillaan, on tarkoituksena lisätä treeneihin intensiteettiä, jolloin ruokaa saa lappaa ihan urakalla 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.