Metallisydän
Metallisydän

Opiskelua, taas

Eilinen koulupäivä meni taas liki unessa, joten tälle päivälle varustauduin tavanomaisten kofeiinipillerien lisäksi kunnon eväillä.

Noiden lisäksi vetelin kunnon annoksen oikeeta ruokaa koulun ruokalassa. Kaloreita kertyi aamupalan ja koulupäivän aikana arviolta sellaset reilut parituhatta. Vielä ainakin toiset saman verran loppupäivän aikana, niin eiköhän se paino tässä ala taas pikkuhiljaa nousta. Nyt on kyllä tullut mässättyä muutama päivä oikein kunnolla. Ehkä tuo vaa’an lukema alkuviikolla hiukan peläytti, oli nimittäin paino päässyt putoamaan. Oma vaikutuksensa oli varmaan sillä että lopetin taas joksikin ajaksi kreatiinin käytön, joten kai sitä nestettä on lähtenyt kehosta, ainakin hiukan.
Eilen vedin tiukkatahtisen selkä/vatsatreenin. Pakko oli vetää kovalla sykkeellä, väsytti sen verran että ilman kovaa intensiteettiä olisi varmasti tauot venyneet ja treeniteho laskenut. Hiukan kyllä välillä houkutti kaikki naistenlehdet joita lojui salilla siellä täällä… pystyin kuitenkin malttamaan mieleni 🙂 Viikonloppuna otettiin muutama julkaisukelvoton selkäkuva, joiden kannustamana (masentamana) keskityn nyt selkätreenissä toistaiseksi pääasiassa hakemaan leveyttä selkään. Eihän siitä kuitenkaan mitään tule, mutta yritetään nyt edes.
Tänään yritän melkein kuukauden tauon jälkeen tehdä jalkatreenin. Nilkka on edelleen hiukan turvoksissa ja arka, mutta pakko se on kokeilla varovasti jos vaikka pystyisi tekemään edes jonkinlaisen sovelletun jalkatreenin. Tehdään sitten vaikka reiden ojennusta ja koukistusta laitteissa, jos ei kyykkyjä pysty tekemään, ne ei ainakaan nilkkaa rasita. Pohkeet täytyy kyllä edelleen jättää tekemättä. Olisi varmaan pitänyt kuunnella viisaampien neuvoja ja mennä näyttämään nilkkaa lääkärisedälle heti aluksi…
Aamulla oli pakkasta, joten laitetaan nyt loppuun vielä kesäinen kuva jos se edes mieltä lämmittäisi…

Kommentit (1)

  1. Anonymous

    Ihanan, ihanan, ihana uimari!!! <3 – Nadja

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *