Onks tukka hyvin? Näkyyks kello?

Ensiksi mainittuun ei meikäläisellä juuri ole mahdollista vaikuttaa, mutta jälkimmäisen hoidin kerralla kuntoon tilaamalla uuden kellon ranteeseeni Keskisen Kellosta.

Police

Nykyisin kun kaikilla kulkee vähintään yksi kännykkä taskussa ja tabletti tai läppäri laukussa, on kello yhä enenevässä määrin pukine, ei niinkään pelkkä ajan näyttäjä. Kellon on sovittava kantajansa tyyliin ja pukeutumiseen. Vaihtoehtoja onkin mittaamaton määrä, on sykemittareita, on sukeltajan kelloja, metallirannekkeella, nahkarannekkeella tai vaikka kumirannekkeella. Itse halusin tällä kertaa jotain hieman räyhäkkäämpää, rock-henkistä. Aikani Keskisen Kellon (valtavia) valikoimia selailtuani päädyin valitsemaan Police Anacondan.

Police Anaconda

Police Anaconda

Police Anaconda on massiivinen ja näyttävä kello, joka ei ihan pieneen ranteeseen sovi. Itse tykkään sen painosta, jämäkästä olemuksesta ja tukevasta nahkarannekkeesta. Tämä räyhäkäs Rock-kello luo mukavaa rosoisuutta siloiseen fitness-bloggarin imagooni farkkuhin ja rentoon paitaan yhdistettynä, menemätä kuitenkaan sinne goottien niittivyö-akselille.

Police

Police rannekello

Täytyy kehua, että olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen uuteen kellooni ja aionkin jatkossa pitää kättäni pöydän päällä paljon aiempaa enemmän ; )

Police Anaconda

Käykäähän tekin tsekkaamassa Keskisen Kellon laajat valikoimat, verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ

Ja Metallisydämen blogin lukijana olet luonnollisesti etuoikeutetussa asemassa, koodilla METALLISYDÄN irtoaa kaikista normaalihintaisista tuotteista (myös koruista, sykemittareista, korttikoteloista, Zippo-sytkäreistä jne. jne.) 15% alennus huhtikuun loppuun asti!

Keskisen Kello

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *