Olkapäätreeniä

Tällä kertaa vuorossa olkapäätreeni, treenipaikkana jälleen Porin Puls Wellnes Center.
 
Treeni alkaa aina lämmittelyillä. Tälläkertaa lämmittelyyn kuului muutaman minuutin crossarin lisäksi monenlaista keppijumppaa ja kiertäjien lämmittelyä taljassa. 
 
lisaa treenia 002
 
 
Sitten ensimmäiseen varsinaiseen liikkeeseen, pystypunnerrukseen seisten. Saan tässä liikkeessä hyvän polton olkapäihin. Usein teen tässä liikkeessä pudotussarjoja, jotka vievät polton lihaksissa aivan uudelle tasolle… Tällä kerralla kuitenkin hitailla toistoilla pidempää sarjaa. Lasken tangon ala-asennossa rinnan yläosaan kiinni, liikkeen laajuus on siis melko pitkä. Tässä liikkeessä koen tärkeäksi käyttää tukivyötä.
 
lisaa treenia 017
 
 
Olkapäiden rääkkäys jatkui pystypunnerruskoneeseen. Kummallinen kone, omalla salilla saa samantyyppiseen laitteeseen ladata tuplasti painoja… tai sitten minulle oli iskenyt tilapäinen heikkous… Pääasia oli kuitenkin tuskainen polte olkapäissä, joka kertoi treenin menevän oikeaan osoitteeseen.
 
lisaa treenia 029
 
 
Pystypunnerruksessa laitteella sain jotenkin yläselkäni taas lievästi venähtämään. Seuraavaksi suunniteltu epäkäsliike tangolla sai siis jäädä väliin ja hyppäsin suoraan vipunostoihin. Ensin pari suoraa sarjaa takaolkapäille ja sitten pudotussarjoja sivuolkapäille.
 
lisaa treenia 039
 
 
Sarjojen välillä pitää vähän levähtää…
 
lisaa treenia 043
 
 
Viimeisenä olkapääliikkeenä vipunostot taljassa. Pienet painot ja pitkät sarjat niin tuskainen polte on taas saavutettu. Loppuun vielä sama liike etukumarassa jotta takaolkapäätkin saavat tässäkin liikkeessä osuutensa.
 
lisaa treenia 050
 
 
Niin oli taas yksi treeni vedetty ja aika mennä suihkuun ja nauttimaan herkullista palautusjuomaa. On se vaan ihana tunne kun on treenannut itsensä väsyksiin. No loppupäivä olikin sitten taas töitä…
 
 
Ja tulihan se Body-lehtikin arvottua. Voittaja oli tällä kertaa nimimerkki Elli!
 
Laitappa Elli osoite sähköpostiin jari.autere@gmail.com niin laitan lehden tulemaan!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *