Metallisydän
Metallisydän

Nyt se on vihdoin julkista – Levytyssopimus!

Nyt kun rattaat ovat lähteneet ihan tosissaan pyörimään, on aika kertoa kauan odotettu uutinen, minusta tulee poptähti!

poptähti

Varsinaisesta tähteydestä taitaa tosin olla vielä liian aikaista puhua, mutta kieltämättä hyvältä näyttää. Keikkoja on sovittu jo koko kesälle ja levytyssopimuskin on jo taskussa.

Palataanpa hiukan ajassa taaksepäin…

Koko projekti on ollut tarkoin varjeltu salaisuus, enkä ole voinut siitä hiiskahtaakaan vaikka kuinka olisin halunnut. Itseasiassa projektista ei ennen tätä päivää tiennyt kuin ihan lähimmät ihmiset, jotka ovat kyllä olleet valtavana tukena.
Elämässä sattumilla on usein aika iso rooli, niin tässäkin tapauksessa. Viime kesänä saatiin Sarin kanssa ihan pöhkö päähänpisto vuokrata asuntoauto ja kurvailla sillä Karjurockiin. Siellä sitten rock-keikkojen välillä satuttiin Tauskin kanssa istumaan saman pöydän ääressä ja juttu lähti alun kankeuden jälkeen luistamaan sen verran hyvin, että me tehtiin saman tien suunnitelma Suomen poptaivaan valloittamisesta. Koska Tauskilla sattuu tuota taustarasitetta olevan, osui poptähden rooli minulle ja Tauski lupasi hoitaa käytännön jutut taustalla, kokemusta kun löytyy vaikka kuinka paljon. Kuulosti todella hyvältä idealta aamuyöllä rockfestareilla…

Seuraavana päivänä idea tuntui pähkähullulta, mutta silti jotenkin kiehtovalta. Samalla kun huhu keikkalavojen kuninkaan Jari Sillanpään alamäestä alkoi vahvistua muusikkopiireissä (nythän se on jo ihan kaikkien tiedossa), me päätettiin lähteä tosissaan täyttämään tuota ykköstähden paikkaa.

Bisintekoa ja harjoittelua

Syksystä sitten aloitettiin ahkera työskentely, Tauski väänsi biisejä ja meikäläinen opetteli laulamaan. En tiedä kumpi siinä lopulta kovemmilla oli, mutta homma eteni. Laulamaan en lopultakaan oppinut, mutta Tauskin mukaan taustanauhalta ne muutkin isot starat oikeasti vetää. Niinpä tein ensimmäiset keikkani viime vuoden pikkujoulubileissä salanimellä Jari Sillantoinenpää.

Tässä mennään nyt

Alkuvuodesta levy-yhtiöstä näytettiin vihreää valoa, nyt levy on jo viimeistelyvaiheessa ja se julkaistaan sopivasti ennen kesän festarikeikkoja. Meno on ollut ihan mieletöntä ja vaikka minusta ei uutta Sillanpäätä tulisikaan, on kokemus ollut ihan mahtava jo tähän mennessä.
Nyt kannattaa ehdottomasti laittaa esimerkiksi Porispere-festareiden liput hankintaan, sillä ne tullaan varmasti myymään loppuun Metallisydämen toimiessa sunnuntain perhepäivän pääesiintyjänä!

Tulevan levyn nimi on vielä vahvistamatta, mutta hyvin todennäköisesti se tullaan julkaisemaan työnimellään ”Huhtikuun ensimmäinen”. Keikkalista täydentyy jatkuvasti ja se löytyy TÄÄLTÄ

Nähdään keikoilla!

Kommentit (3)

 1. Tiina

  Jari Sillantoinenpää 😛 pelasti aamun, kiitos

 2. Sanna

  Aprillia 😂

 3. Leevi

  Mitä tauski sanoi poliisikuuluisteluissa hakattuaan murtovarkaan?
  -Luulin sitä vaimokseni!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.