Nyt se kännykkä pois ajaessa!

Kuulkaas kaikki Some-Sepot ja Insta-Irmelit, se on nyt sellanen juttu että se kännykkä laitetaan pois kun ajetaan autoa. Siellä somessa ei varmasti ole mitään niin tärkeää ettei se voisi odottaa siihen kun auto pysää –  ja jos on, niin sen auton voi varmasti sitten pysäyttää sen somettamisen ajaksi.

kännykkä

Laita vaikka aamulla kello soimaan kymmenen minuuttia aikaisemmin niin ehdit kotona naureskella kavereiden hauskoille ”aamut on niin perseestä”-päivityksille tai ärsyyntyä toisten ”elämä on niin ihanaa diipadaapadaa…” päivityksille. Työmatkalla voit sitten keskittyä ihan vaan siihen ajamiseen.
Kesälomat on nyt loppuneet ja liikenteessä on meidän autoilijoiden lisäksi paljon pieniä reppuselkiä matkalla kouluun, eikä ne osaa varoa sokkona syöksähteleviä autoja. Se on kuulkaa meidän autoilijoiden homma varoa niintä pieniä koululaisia. Se uskomattoman hauska kuva koirankorvafiltterillä ehtii sinne snäppiin ihan varmasti myöhemminkin, eikä streakki katkea vaikka kännykkä olis automatkan ajan ihan vaikka siellä takapenkillä.
Pidetään nyt kaikki se kännykkä poissa kädestä autolla ajaessa, ”Ajoin just lapsen yli”-päivitystä kun ei pelasta mikään filtteri.

Muista aina: Liikenteessä
monta vaaraa ompi eessä.
Siksi valpas aina mieli se on
turva verraton.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *