Nyt saa räntää ja paskaa tulla, meillä on Timberlandit!

Syksy. On pimeää, räntää sataa ja kadut on täynnä loskaa. Yrität väistellä isoimpia lammikoita, mutta menit minne tahansa, on kengät ja sukat märkinä, aina. Paitsi meillä tänä syksynä. Kerrankin saa tulla loskaa just niin paljon kuin tulee, meillä pysyy sukat kuivina. Meillä on nimittäin Timberlandit.

Kerrotaanpa pieni fiktiivinen satu, joka sisältää sekä opetuksen, että alennuskoodin (molemmat löytyvät sadun lopusta).

Kolme Urpoa

Olipa kerran kolme Urpoa: Pikku-Urpo, Keski-Urpo ja Iso-Urpo ja kaikilla heillä oli tyylikkäät ja vedenpitävät Timberlandit, sillä Urpot tykkäsivät pitää sukkansa kuivina ja arvostivat kengissään korkeaa laatua.

Urpot asuivat penseän Karhukaupungin laidalla. Urpot olivat melkoisia ahmatteja ja olivat syöneet jälleen kerran kaiken ruuan jääkaapistaan.  Kodin lähellä, pienen joen toisella puolella oli kauppa, josta saisi ostettua lisää ruokaa. Sinne Urpojen olisi kuitenkin kuljettava sillan yli, ja sillan alla asui ilkeä Pentti.

– Minulla on nälkä, sanoi Pikku-Urpo. – Aion päästä kauppaan, enkä pelkää Penttiä.
Ja ennenkuin muut ehtivät estellä, urhea Pikku-Urpo astui sillalle uusilla upeilla Timberlandeillaan. Kip-kip-kip se kipitti vikkelästi sillan yli. Silloin sillan alta kuului uhkaavaa mörinää.
– Kuka uskaltaa kulkea minun sillallani? ärjyi Pentti.
– Minä vain, Pikku-Urpo, vastasi pienin Urpo ääni väristen.
– Ha haa, minä tulen ylös ja syön sinut, raakkui Pentti.
Pienen Urpon jalat tutisivat pelosta, mutta se päätti olla rohkea – ja Penttiä ovelampi.
– Älä syö minua, huusi Urpo. Minun äitini tulee aivan kohta, hän on pulleampi kuin minä.
Pentti lipoi huuliaan ja mietti hetken. Jos se söisi Pikku-Urpon, ei vatsaan mahtuisi toista Urpoa. Pentti oli ahne. Se päätti odottaa isompaa Urpoa ja päästi pienen Urpon menemään.
Kohta sillalle astui Keski-Urpo, kiiltävillä valkoisilla Timberlandeillaan. Kop-kop-kop, se kopisteli sillan yli.

– Kuka uskaltaa kulkea minun sillallani? Ärisi Pentti.
– Minä vain, Keski-Urpo, vastasi Urpo.
– Ha haa, minä tulen ylös ja syön sinut, sanoi Pentti.
– Älä syö minua, huusi Keski-Urpo. Minun mieheni tulee aivan kohta, hän on paljon lihavampi kuin minä.
Pentti ärjyi kiukkuisena, mutta oli kuitenkin niin ahne, että päätti odottaa isointa Urpoa. Näin oli päässyt Keski-Urpokin sillan yli.

Kohta isoin Urpo tömisteli tömps-tömps-tömps sillalle vedenpitävillä Timberlandeillaan.
– Kuka kulkee minun sillallani? Karjui Pentti taas.
– Minäpä minä, isoin Urpo, huusi Urpo.
– Ha haa, minä tulen ylös ja syön sinut, sanoi Pentti.
– Tule vain, huusi isoin Urpo.
Pentti rämpi ylös siltansa alta. Mutta ennenkuin se oli saanut kiskottua jalkansa kuivalle maalle, lipsahti Pentin jalka, sillä sillä ei ollut jalassaan pitäviä Timberlandeja. Se lensi rähmälleen jokeen, eikä sitä nähty enää koskaan niillä main.

Ja niin kaikki kolme Urpoa pääsivät turvallisesti lähikauppaan, jalat kuivina. Ruoka oli maukasta ja Urpot söivät vatsansa niin täyteen, että tuskin jaksoivat kävellä kotiin. Sen pituinen se.

Tarinan opetus:

Ole sinäkin rohkeasti Urpo ja tilaa itsellesi tyylikkäät ja vedenpitävät Timberlandit syksyn loskakelejä varten. Ei lipsu kenkä eikä kastu varpaat!

Timberlandit

Alekoodi:

Koodilla TMBLND15 saa kaikista Timberlandin kengistä 15% alennuksen House Of Brandon -verkkokaupasta. Tätä tarjousta ei kannata ohittaa ettei käy kuin Pentille… Koodi on voimassa sunnuntaihin 1.10. asti.

Kommentit (1)
  1. On kyllä upeat kengät, ehkä jopa liiankin. On niin upea hintakin, että pitäis olla reilut 2viikkoa syömättä että olis varaa ostaa tuollaiset ihanuudet… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *