Nyt kyykätään!

Tässä yhtenä aamuna herättyäni avasin vaatehuoneen oven ja satuin katsomaan itseäni peilistä. Ei saatana mitkä riu’ut siellä näkyi! Siis nyt alkaa kyykkääminen! Saatana noiden tikkujen tilalle on kasvatettava jalat!
 
 
Siis ei muuta kuin salille, painoja tankoon ja kyykkäämään! Tällä kertaa ei tehty syväkyykkyä, vaan asetin penkin perseen alle sille korkeudelle että reisi menee 90 asteen kulmaan. Penkille ei istuta, riittää että pakarat hipaisevat penkkiä. Muutama kova sarja näitä ja loppuun yksi sarja syväkyykkyjä pienemmillä painoilla.
 

Takareisi-pakara-speciaaliliike, jota meidän treeniporukassa kutsutaan nimellä jenniferlopez (saanut nimensä saman nimisen laulajattaren muhkean pakaraosaston mukaan). Tällä saa mukavan polton ja jumituksen tuonne takareiden yläosaan ja pakaraan. Päälle kun vetelee askelkyykyt niin ai että…

 

Sitten vielä päälle kaikenmaailman vemputuksia joita ei nyt jaksa tässä eritellä.

Kyllä se saatana on sellanen juttu että nyt laitetaan nuo tikut kasvamaan (tai sitten rikotaan kotoa kaikki kokovartalopeilit…)!

 
Kommentit (23)
  1. Kokeilepa joskus silleen tossa ”box-kyykyssä” että pysäytät kunnolla alhaalla ja päästät jännityksen jalkojen lihaksista, mutta pidät vatsan jännitettynä, ja sieltä ylös.

    1. Metallisydän
      10.3.2012, 13:13

      Juu tuota käsitääkseni ”oikeaa” box-kyykkyä teen aina välillä vaihtelun vuoksi. Hyvä liike, mutta ei ole normikyykyn voittanutta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *